Mūsų dienomis dauguma jaunų asmenų seksualinių santykių turi dar iki vestuvių, bet vis tik dar likę tokių, kurie dėl religinių ar kitokių priežasčių, seksualinį gyvenimą pradeda vestuvių naktį.

„The Independent“ pateikia kelias istorijas, suteikiančias galimybę iš arčiau susipažinti su žmonių patirtimis.

„Tai buvo siaubinga, – rašo vienas vyras. – Laukėme iki vestuvių, o naujoji žmona kaip tik susirgo mėnesinėmis. Ji buvo labai emocionali po visų tų vestuvinių reikalų. Dar ji buvo nekalta, taigi įsivaizduokite emocijų valdomą, šiek tiek skausmingą mėnesinių seksą, trukusį trumpiau nei penkias sekundes. Antras kartas kitą rytą buvo ne ką geresnis, nors ir truko keliomis sekundėmis ilgiau. Vėliau situacija pasitaisė. Po 11 metų vis dar esame susituokę.“ – pasakojo jis.

Šis vyras – toli gražu ne vienintelis, pripažįstantis, kad pirmas kartas nebuvo nuostabus. „Abu su žmona laukėme vestuvių, – pasakojo kitas vyras. – Pirmoji naktis virto košmaru, pas mus veržėsi nepažįstamieji, kai gulėjome viešbučio kambaryje, nes paskutinę akimirką kambarys buvo pakeistas, o kitai porai buvo pamiršta paduoti kito kambario raktus. Man prireikė laiko, kad jį pakelčiau. Nebuvau labai dirglus, manau, tiesiog mažasis vyrukas kuklinosi. Vėliau ji pasakojo to nepastebėjusi. Išpyliau visą buteliuką lubrikanto lovos viduryje. Nors situacija priminė siaubą, vis tik sugebėjome iš jos pasijuokti ir vis dar su šypsena prisimename tą naktį.“ – pasakojo jis.

„Tuokdamiesi abu su žmona buvome nekalti, – pasakojimą pradėjo dar vienas vyras. – Pirmas kartas buvo puikus ir smagus, kai dabar jį prisimename. Baigdamas nė nebuvau jo pakankamai įstūmęs į vidų, bet po 15-20 min. ir vėl tai darėme, pasisekė kur kas labiau. Tą naktį pakartojome tai mažiausiai dar vieną kartą, o vos tik nubudę kitą rytą ir vėl ėmėmės darbo. Tą savaitę buvo daug sekso.“

„Mano vyras ir aš buvome nekalti, kai tuokėmės. Galiausiai nekaltybės atsikratėme praėjus trims dienoms po vestuvių. – įspūdžiais dalinosi moteris. – Vestuvių naktį jis nerado tinkamo kampo ir baigė per anksti. Buvau per kukli, kad jam padėčiau, taigi užmigome. Kartojome kelias dienas, kol pagaliau tai nutiko. Skaudėjo vos sekundę. Esame susituokę 10 metų, mūsų seksualinis gyvenimas sveikas ir geras. Manau, abu esame ganėtinai gero charakterio, todėl iš to pasijuokėme. Padėjo tai, kad nė vienas iš mūsų neturėjo pernelyg didelių lūkesčių sulaukti stebuklo pirmuosius kartus. Vis dar vienas iš kito pasijuokiame, prisimindami tuos laikus.“

Nors retai kada nekaltybės praradimas tampa maloniu dalyku, dauguma porų tikina ypatingų nemalonumų nepatyrę, nes su savo partneriu jautėsi itin patogiai. „Nuoširdžiai pasakius, pirmoji naktis sekso prasme ganėtinai nuvylė, bet nė vienas iš mūsų nesijautėme blogai, nes netroškome vien tik sekso, norėjome susituokti. Jautėmės apsvaigę žinodami, kad galiausiai susituokėme ir gyvensime kartu. Medaus mėnesio pabaigoje jau buvome šiek tiek susipažinę su esminiais sekso elementais ir vis dar džiaugėmės, kad susituokėme“ – pasakojo moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (247)