Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt pataria: jei ieškote rimtų santykių, laikas pamiršti paaugliškas pažinčių strategijas.

1. Pažiūrėsiu, kas iš to išeis.

Galbūt tai ne pati blogiausia strategija, jei tau dvidešimt, tačiau jei jau perkopėte trisdešimtmetį, negalite sau leisti švaistyti laiko santykiams, kurie baigsis kaip visada. Taip, galbūt ji žavi, patraukli, tačiau jei abejojate, kad jums pavyks užmegzti ilgiau nei porą pasimatymų truksiančius santykius, negaiškite laiko. Jūs jau turėtumėte žinoti, ko norite iš gyvenimo, ir būti išrankesnis.

2. Paskambinsiu po kelių dienų, kad jos nenubaidyčiau.

Juk jau esate pakankamai subrendęs, taigi jums visai nereikia žaisti jokių kvailų pažinties žaidimų. Viskas labai paprasta: jei ji jums patinka ir norite paskambinti – skambinkite, jei norite nusiųsti romantišką žinutę – siųskite. Kuriant darnius santykius nėra jokių taisyklių, kurių privalu laikytis. Svarbiausia – būkite nuoširdus!

3. „Mažule, gal susitinkam šįvakar“ ir kiti paaugliški tekstai.

Jei svajojate apie rimtus santykius, turėtumėte ir elgtis kaip brandus suaugęs žmogus. Jei jums patiko moteris, pakvieskite ją į pasimatymą iš anksto, kad ji jaustų, jog atsakingai ruošiatės jūsų susitikimui, o ne kviečiate tiesiog todėl, kad šį vakarą neturėsite ką veikti. Be to, pakvietimas iš anksto rodo, kad sugebate planuoti, o tai brandaus žmogaus ženklas. Ir, žinoma, venkite bet kokių paaugliškų epitetų!

4. Ji tikrai neatsisakys, jei pakviesiu ją į kiną.

Norėdami pakviesti žavią moterį į pasimatymą venkite vietų, kur vesdavotės savo mokyklos draugę. Juk jau seniai gyvenate nebe iš kišenpinigių ir galite sau leisti ją pavaišinti romantiška vakariene. Pakvieskite jums patinkančią moterį ten, kur galėtumėte ramiai pasišnekučiuoti ir geriau pažintumėte vienas kitą.

5. Jei atsiliepsiu telefonu per pasimatymą, atrodysiu svarbus ir užimtas, o tokie vyrai moterims patinka.

Deja, tikriausiai bus visai ne taip – jei susitiksite su rimtų pažinčių ieškančia moterimi, greičiausiai ji pamanys, kad tokiems santykiams jūs tiesiog neturite laiko ir nemokate rodyti dėmesio. Verčiau pamirškite telefoną savo pirmojo pasimatymo metu ir skirkite visą dėmesį tik jai. Patikėkite, tai padės ją sužavėti.

6. Galiu tęsti mane varginančius santykius tol, kol sutiksiu tobulą moterį.

Kai kurie vyrai bijo likti vieni, todėl nenutraukia jų netenkinančių santykių tikėdamiesi, kad galės tai padaryti, kai sutiks savęs vertą moterį, ir kartais dar nenutraukę santykių vaikšto į pasimatymus. Tačiau kol turėsite antrąją pusę, nesitikėkite užmegzti rimtų santykių.

7. Svarbiausia ją įtikinti, kad mes panašūs.

Taip, tikriausiai ji tikrai atkreips dėmesį, jei ras su jumis daug panašumų. Jai patinka opera? Tuomet pasakysite, kad ir jūs ją dievinate! Juk tai visai nesunku, o gal net nupirksite bilietus į operą ir kentėsite kelias valandas, nes norėsite ją įtikinti, kad jus tikrai šis tas sieja.

Jei atvirai, panašiai elgiasi tik nesubrendę vyrukai. Jei svajojate apie rimtus santykius, turėtumėte žinoti, kad melas anksčiau ar vėliau paaiškės ir tai tikrai nepadės jūsų santykiams. Patarimas – būkite nuoširdus ir nemeluokite, užmegzkite santykius tik su ta moterimi, kuri jus priims tokį, koks esate.