Užtikrinkite komfortą

Čia svarbu akcentuoti kontrastus. Jeigu jis turi daug vaikų, namuose – nuolatinis triukšmas ir įvairiausiais klausimais besikreipianti žmona, būtų gerai, kad pas jus viskas būtų atvirkščiai.

Sukurkite jaukią, komfortišką aplinką, kad vyrui pakaktų erdvės pailsėti nuo viso pasaulio – nuo darbo, pašalinių reikalų ir... nuo šeimos. Tegu jis turi kampelį, kuriame galėtų tyloje atsipūsti – pavyzdžiui, prisėsti su kompiuteriu, išgerti mėgstamo gėrimo (kuris jau lauktų jo šaldytuve). Vyras turėtų atsipalaiduoti, pasijusti saugus. Kad galėtų nuolat tai patirti (jūsų dėka), vyrai daug kam pasiryžę.

Nesukite jam galvos

Šiuo aspektu irgi svarbus kontrastas. Turite pranokti žmoną ne tik lovoje, bet ir kasdieniame gyvenime. Vyras turėtų nuolat lyginti jus su žmona, savaime suprantama – jūsų naudai. Žmona turi krūvą pretenzijų, o jūs į nieką nepretenduojate ir žavitės jo sprendimais. Ji nuolat kažko reikalauja, o jus džiugina kiekviena smulkmena. Ji pastoviai jį ėda, o jūs suprantate kiekvieną jo veiksmą ir apskritai esate jo gimininga siela. Kaip jau supratote, reikia užtikrinti komfortą ne tik buityje, komfortiška turi būti ir emocinė jūsų santykių pusė.

Būkite savarankiška, patenkinta savimi

Vyrui neturi atrodyti, kad stengiatės kažką iš jo išpešti – ar tai būtų pažadai ir komplimentai, ar dovanos ir finansinė parama. Labai negerai, jeigu atrodysite jam našta. Priešingai – jis turi suvokti, kad jūsų gyvenimas visavertis, įdomus, o su juo bendraujate tik todėl, kad puoselėjate jam stiprius jausmus. Jums reikia jo, o ne pajamų ir statuso, kuriuos per jį galėtumėte gauti.

Vos vyras supras, kad jūs į nieką nepretenduojate ir nieko nereikalaujate, jis atsipalaiduos (žr. ankstesnį punktą) ir atsivers jūsų meilės kerams, o jų paveiktas bus pasirengęs ryžtingiems veiksmams. Kitaip tariant, jis pats turi pajusti norą duoti jums tai, ką gali, – kai tapsite jam iš tiesų brangiu žmogumi, o ne kaprizinga mergaite, reikalaujančia kompensacijos už drauge praleistą laiką.

Nesutikti su pusiniais sprendimais

Tarkime, elgiatės teisingai, ir jūsų (na, pusiau jūsų) vyras jau galvoja, kaip pakylėti jūsų santykius į naują lygmenį. Pavyzdžiui, išsinuomoti bendrą butą ar kelioms savaitėms išvažiuoti į komandiruotę, kad tuo metu galėtų su jumis pagyventi. Sutikusi su tokiais kompromisiniais variantais, rizikuojate pralaimėti ne tik mūšį, bet ir karą. Dažniausiai pagyvenimą kartu vyrai laiko bandomąja būsimo gyvenimo versija ir yra labai kritiškai nusiteikę bendros buities atžvilgiu. Kitaip tariant, jie pasąmoningai ieškos trūkumų, kad nereikėtų imtis priemonių, pradėti skyrybų proceso ir kt.

Štai kodėl, užuot priėmusi pasiūlymą dėl bandomosios gyvenimo drauge versijos, bus geriau pasiūlyti kardinaliai priešingą idėją – padaryti pauzę ir pora savaičių nesimatyti. Nieko vyriškiui neaiškinkite – motyvuokite pašalinėmis aplinkybėmis, tegu jis, vietoje svajonių apie romantiškas dienas su jumis, pasineria į namuose likusios šeimos atmosferą. Didelė tikimybė, kad jis įvertins jūsų privalumus.

Būkite aistringa ir išradinga

Savaime suprantama – vyras neis nuo vienos skaudamos galvos pas kitą. Todėl rūpinkitės figūra, lavinkite įgūdžius lovoje, taip pat pasitelkite fantaziją – sugalvokite naujų vietų pasimatymams, kartais palepinkite jį savo nuotrauka, nuoširdžiai dalinkitės fantazijomis ir palikite vietos spontaniškam jausmų reiškimui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)