Tiesa, naujas tyrimas parodė, kad vienas dalykas užtikrins pasitenkinimą geriau nei seksualūs drabužėliai ar išradingos įžanginės glamonės. Kas tai? Kalbėjimas apie meilę.

Chapmano universiteto tyrėjai išanalizavo 39 000 sutuoktinių porų ir heteroseksualių porų, palaikančių santykius ilgiau nei trejus metus, intymų gyvenimą, rašoma goodhousekeeping.com.

Pasirodo, frazę „aš tave myliu“ mylintis buvo pasitenkinimo garantams 75 proc. vyrų ir 74 proc. moterų.

Malonumą stiprina ir išbandomi nauji dalykai, nuotaikai sustiprinti skiriamas laikas, įžanginės glamonės. Iš esmės, gauni tai, ką įdedi.

Tyrėjai išsiaiškino, kad tik pusė tyrime dalyvavusių porų jautėsi esą patenkinti savo seksualiniu gyvenimu ir kitais intymaus gyvenimo aspektas, kaip antai, prausimusi duše kartu, sekso žaislų naudojimu ir pan.

„Beveik pusė seksualiai patenkintų ir nepatenkintų porų skaito seksualinės savipagalbos knygas, žurnalus. Tačiau seksualiai patenkintas poras skiria tai, kad jie iš tiesų išbando naujas idėjas“, – teigė tyrimui vadovavęs daktaras Davidas Frederickas.

Apibendrinant galima teigti, kad seksas – kaip santuoka, jam reikia įsipareigojimo, pastangų ir aistros, kad jis teiktų malonumą. Tad jei kažkas netenkina miegamajame, išbandykite ką nors naujo arba pradžiai atvirai pasikalbėkite su partneriu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (322)