Leidinyje pateikiama 10 tokių netikėtų vietų, atkreipiame dėmesį, kad Lietuvoje draudžiama mylėtis viešose vietose.

Apibrėžkite visas, kuriose jums teko mylėtis. Jei jų daugiau nei 6 – reiškia, jūs esate drąsus (-i) ir mėgstantis (-i) nuotykius, jei 4 – sveikas (-a) eksperimentuotojas (-a), 3 – statistinis (-ė) pilietis (-ė), o mažiau nei 3 – tai nedovanotina, jums būtinai reikia kažką daryti!

Tačiau dėmesio ketinantiems tai daryti atvirame ore! Ne visiems nuogo jūsų partnerio užpakalio vaizdas kelia tokias pačias emocijas, kaip jums. Baimė būti užkluptiems mylintis netikėtoje vietoje, žinoma, suteikia pikantiškumo ir jaudina, tačiau vargu ar norėtumėte atsidurti areštinėje už nepadorų elgesį viešumoje. Tad elkitės apdairiai. Likite kiek įmanoma su drabužiais ir iš anksto suplanuokite, kaip išsisuksite ir ką sakysite, jei jus pastebės.

Nedarykite nieko nepadoraus, jei blogiausiu atveju tai gali baigtis labai liūdnai. Jei aštrių pojūčių ketinate siekti mylėdamiesi kitoje šalyje, visų pirma pasidomėkite jos įstatymais. Pavyzdžiui, primygtinai nepatariame jums mylėtis Dubajaus paplūdimyje.

O dabar pereikime prie linksmosios dalies. Pateikiame 10 netradicinių vietų, kuriose galima ir reikia patirti kūniškus malonumus.

Automobilis

Galima pakankamai privačiai mylėtis ant galinės automobilio sėdynės, bet daug stipresni pojūčiai laukia išdrįsusiųjų pasimylėti ant variklio kapoto. Jūs sėdite ant kapoto, o jis priešais jus. Kadangi orai atšalo, artėja žiema, šį būdą galima atidėti pavasariui (nors – juk būna šildomų garažų?)

Ant skalbyklės

Geriausia mylėtis tada, kai įjungtas gręžimo ciklas – jausitės lyg sėdėdama ant didelio vibratoriaus.

Viešbučio balkone

Viešbučiai mums asocijuojasi su romanais ir meilės scenomis, tad apsistojus jose kyla natūralus noras elgtis nepadoriai.
Jei atostogausite užsienyje, o viešbutyje apsistosite anonimiškai, daug labiau būsite linkę rizikuoti. Nusprendę „užbaigti vakarą balkone“, galite nė nepastebėti, kaip viskas pereis prie reikalo.

Ant sūpuoklių

Jūs su ilgu, laisvu sijonu, be kelnaičių, jis stovi prieš jus, tvirtai laiko sūpuoklių pagrindą, prisitraukia jus prie savęs. Stovėdamas ramiai, jis švelniai sūpuoja jus pirmyn atgal. Jei nenorite būti pagauti vaikų žaidimo aikštelėje, pasikabinkite sekso sūpuokles namuose.

Saulės atokaitoje

Sakoma, kad žmogaus kūnas iš tiesų atsipalaiduoja tik apšviestas tiesioginių saulės spindulių, nes saulės ir žmogaus organizmo biologiniai ritmai sutampa. Be to, saulės atokaitoje mes paprastai linkę nusimesti drabužius, o įdegis pasitikėjimo savimi įkvepia net ir kompleksuotiems žmonėms.

Vandenyje

Vandenyje jaučiamės besvoriai. Viskas atrodo lengva (liekna), jaučiamės pakylėti ir kūnu, ir dvasia.
Mylėdamiesi vandens telkinio pakraštyje, jaučiamės lyg būdami ant Amžinybės slenksčio. Praktiškai kiekviena esame turėjusios panašios (dažniausiai neblaivios) patirties vonioje ar baseine, dauguma moterų būtent vandenyje patiria savo pirmąjį orgazmą. Patariame nukreipti vandens srovę į atitinkamą tašką ir mėgautis tyliu orgazmu.


Užmiestyje

Būtent taip buvo Dievo sumanyta: dvi žmogiškos būtybės mėgaujasi viena kita ir kuria vaikus po atviru dangumi. Jei gulite po medžiu, lyjant lietui mylėtis bus dar jaukiau ir intymiau.

Palapinėje

Palapinė yra viena iš geriausių ir nerizikingiausių vietų mylėti viešumoje – paklauskite festivalių lankytojų!

Nuo aplinkinio pasaulio jus skiria tik plona medžiaga, o girdėdami viską, kas dedasi lauke, patiriame dar didesnį susijaudinimą. Net pasistatę palapinę savo sode, galite patirti nepamirštamų įspūdžių. Ką pagalvos kaimynai?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (89)