Kas, jeigu viskas, ko norisi Kalėdoms – tai orgazmas? Patikėkite, jūs toks/tokia ne vienintelis/vienintelė...

Tad kaip sau ir savo partneriui padovanoti susijaudinimo ir orgazmo dovaną? Štai septyni patarimai.

1. Atsipalaiduokite!

Kalbant apie seksualinį malonumą, ar tai moteris, ar vyras, būtina pasirūpinti, kad nestigtų lubrikantų. Tiesiog šių dalykėlių niekada nebūna per daug, jeigu jau kalbėsime apie seksualinį malonumą. Tad būkite dosnūs.

2. Keiskite pozas!

Apsvarstykite galimybę įtraukti į žaidimus kokį naują baldą. Tiesiog pažvelkite į visa tai iš naujos perspektyvos! Egzistuoja nemažai visokiausios papildomos įrangos, kuri jūsų seksualinį gyvenimą gali paversti tikru nuotykiu.

Be to, visa tai neužima daug vietos ir šiuos daiktus tikrai rasite kur laikyti. Nepamirškite, kad naujos pozos suteikia naujas galimybes, o pagalbiniai daiktai gali įkvėpti ir suteikti nemažai džiaugsmo.

3. Atsiduokite fantazijai!

Jeigu trokštate elegantiškos orgazmo dovanos, pagalvokite apie vibratorių. Patikėkite, nauji žaisliukai tikrai užkurs jus ir jūsų partnerį.

4. Būkite ryškūs!

Vienas smagus būdas orgazmui suteikti – pradėti nuo susijaudinimo! Vienas geriausių būdų varikliui užvesti – seksualūs drabužiai! Puikių apatinių būna ir jam, ir jai. O jeigu dar pasirūpinsite žvilgančia pudra kūnui… Neribokite savo fantazijos! Gal kažkam šiemet norisi būti seksualiu vienaragiu? O gal pasirūpinkite spalvotais prezervatyvais?

5. Suplanuokite seksualų pabėgimą vienam ar dviems!

Į savo dovanų sąrašą įtraukite sekso atostogas ir nepaliaukite kaitinti atmosferą! Tai gali būti tiesiog viena naktis viešbutyje. Nėra nieko geriau nei pajusti orgazmą kitoje vietoje, išplėsti savo seksualumo ribas, sužinant daugiau vienam apie kitą ar save!

6. Išbandykite visus penkiasdešimt pilkų atspalvių!

O ką manote apie virves, botagėlius ir raištį akims? Nenorėtumėte įtraukti šių daikčiukų į savo dovanų sąrašą? Arba užsirašyti į savaitgalio kursus pas surišimo instruktorių? Tai bus karšta patirtis!

7. Tegyvuoja masažas!

Nusipirkite masažo aliejaus ar masažo įrankių, taip pat pasirūpinkite mokomąja literatūra apie tai. Patikėkite, jūsų antroji pusė tikrai bus sužavėta šia dovana!

Tad pamirškite sulčiaspaudę ir narystę sporto klube. Ar ne metas pradėti dovanoti tai, ko visi nori?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (79)