Pora, kurią sekso automobilyje metu pričiupo policija – bet ji mylėjosi toliau.

Praėjusių metų spalio mėnesį Viskonsino valstijos La Kroso apygardoje šerifo tarnyba sulaukė skambučio, jog kažkas įtartinai žvalgosi į automobilius. Maža to, iš vieno automobilio sklido dejonės. Į iškvietimo vietą atvykusi policija aptiko nuogą porelę, aistringai besimylinčią savo automobilyje. Paprašyta liautis, pora nusprendė, kad toks reikalavimas yra nepagrįstas ir toliau tęsė sekso žaidimus. Panašu, kad jų nesustabdytų niekas, netgi įstatymo viršenybė.

„Uber“ vairuotojas, darbo metu užsimanęs sekso.

Aneris Manuelis savo „Facebook“ paskyroje rašė, jog praėjusių metų liepos 16 dieną išsikvietė „Uber“ automobilį, tačiau ši kelionė virto „pačiu pavojingiausiu ir nepadoriausiu „Uber“ pavežėjimu“. A. Manuelis pasakojo, kad jam įtarimų kilo nuo pat pradžių, kai priekinėje keleivio sėdynėje jis pastebėjo sėdint vieną moterį. Jis nebuvo pasirinkęs paslaugos „UberPool“, kuri leidžia važiuoti ir dalytis kelionės kaina su kitais svetimais keleiviais (kad tuo įsitikintų, jis net kelis kartus patikrino savo užsakymą). Taigi jis pamanė, kad ta moteris yra vairuotojo šeimos narė, bet netrukus suprato, kad ji buvo „atsitiktinė prostitutė“.

„Moteris (akivaizdžiai apsvaigusi nuo narkotikų) pradėjo graibyti vairuotoją“, - rašė jis. Tačiau tuo viskas nesibaigė. Vairuotojui vairuojant, pora pradėjo bučiuotis ir moteris atsegė jo diržą.

„Tuomet ji perėjo prie oralinio sekso“, - pasakojo jis. Tai perpildė jo kantrybės taurę ir jis paprašė vairuotojo jį išleisti. Tiesa, prieš tai jis dar spėjo nufilmuoti, kas vyko automobilio priekyje.
Vėliau A. Manuelis pasiskundė „Uber“ dėl nederamos kelionės. Bendrovė grąžino jam už kelionę sumokėtus pinigus ir už patirtus nepatogumus suteikė 10 dolerių „kreditą“.

Politikas, kuris rinkimų kampanijos puslapyje atskleidė visą savo seksualinio gyvenimo istoriją.

Nelaukdamas, kol kils skandalas dėl jo seksualinio gyvenimo, demokratas iš Arizonos Noah Dyeris viską išklojo savo rinkimų kampanijos svetainėje. Joje atsirado skyrelis „Skandalas ir kontroversija“, kuriame atskleidžiami N. Dyerio atsitiktiniai lytiniai santykiai, neįpareigojantys ryšiai, grupinio sekso patirtys ir net romanai.

„Manęs tai netrikdo, - prisipažino jis CNN. – Rinkėjai trokšta sąžiningų politikų. Taigi aš stengiuosi būti atviras“.
„Noah yra turėjęs rimtų ir atsitiktinių seksualinių santykių su įvairiomis moterimis“, - skelbė jo svetainė.

„Jis pasisako už atvirus santykius. Jis yra turėjęs grupinio sekso santykių ir seksualinių ryšių su ištekėjusiomis moterimis. Jis yra siuntęs ir gavęs intymių žinučių bei nuotraukų ir retkarčiais sekso metu daręs vaizdo įrašus. Noah su savo partnerėmis visuomet elgiasi nedviprasmiškai“, - teigė svetainė.

N. Dyeris tvirtina, kad žmonių reakcija į jo atvirumą buvo teigiama. „Jie žavisi mano drąsa“, - sakė jis.

Vyrukas, kurio orgazmas buvo toks stiprus, jog jis net apako.

Sakoma, kad meilė yra akla, o dabar paaiškėjo, kad šis posakis gali būti gryna tiesa. Vienas 29 metų vyras iš Anglijos dalinai apako, kai patyrė stiprų orgazmą. Nors mums gali būti sunku tuo patikėti, šis reiškinys turi medicininį paaiškinimą.

Ryte prabudęs vyras pastebėjo, kad kilo problemų su regėjimu. Jis kreipėsi į ligoninę ir gydytojams prisipažino, kad išvakarėse turėjo „įnirtingų lytinių santykių“. Jį apžiūrėję gydytojai pastebėjo, kad kairiojoje akyje yra nedidelė kraujosruva, kuri blokavo dalį regėjimo.

Gydytojai teigė, kad ši kraujosruva susidarė dėl to, kad vyras orgazmo metu atliko vadinamą Valsalvos triuką, galintį atitolinti ejakuliaciją – jis sulaikė kvėpavimą ir įtempė pilvo raumenis. Staigiai padidėjus kraujospūdžiui, plyšo viena kraujagyslė. Taigi sprogo ne tik jis, bet ir jo akies kapiliarai.

Pora, kuri pasiryžo vieną mėnesį mylėtis kiekvieną dieną.

Pamirškite raumeningo pilvo preso per 30 dienų iššūkį: praėjusiais metais viena pora socialiniame tinkle „Reddit“ paskelbė, kad yra pasiryžusi visą mėnesį mylėtis bent kartą per dieną. Jos iššūkio taisyklės buvo paprastos: kiekvieną dieną buvo numatyta tam tikra sekso užduotis, o abu partneriai turėjo teisę vetuoti dvi dienas. Esant reikalui, per menstruacijas, atostogas ar komandiruotes užduočių vykdymą buvo galima atidėti. Mėnesio pradžioje užduotys buvo gana paprastos, pavyzdžiui, pasimylėti prieš miegą, bet vėliau jos sunkėjo (pavyzdžiui, viena iš užduočių buvo patirti penkis orgazmus per dieną).

Taigi, kai kitą kartą mąstysite apie Naujųjų metų įsipareigojimus, galėsite pasisemti įkvėpimo iš šios poros sumanymo.

Vyras, kuris skelbimų svetainėje ieškojo moters sekso ritualui per Saulės užtemimą.

Praėjusių metų rugpjūčio 21 dieną didelėje Jungtinių Valstijų dalyje buvo matomas visiškas Saulės užtemimas. Dauguma žmonių ruošėsi šiam reiškiniui pirkdami specialius akinius. Tačiau vienas Kalifornijos gyventojas per šį Saulės užtemimą įžvelgė progą atlikti sekso ritualą ir pradėti vaiką. Skelbimų svetainėje „Craiglist“ jis paskelbė ieškąs „vertos moters“, su kuria patirtų „vienalaikius orgazmus“ ir „pradėtų vaiką, kuris būtų iš kito žmogaus evoliucijos lygio“.

„Man 40 metų. Aš esu baltaodis vyras iš Europos. Mano palikimas yra stiprus ir grynas, – aiškino jis savo skelbime. – Mes mylėsimės, o mano penis bus nukreiptas į Saulę. Mūsų abiejų kosminė orgazmo energija bus suvienyta su planetomis“.

Be nacistinių užuominų, skelbime taip pat buvo išdėstytas reikalavimas mėgti kates. Ir nors skelbimas buvo pernelyg keistas, kad būtų įtikinamas, viena sąlyga tikrai neturėjo nustebinti jį skaičiusių žmonių. „Narkotikai – nieko prieš“, – rašė jis.

Vyras, žaidęs sekso žaidimus su kokoso riešutu.

Vienas vyras socialiniuose tinkluose išdrįso pasidalyti beprotiška istorija, kas nutinka, kai nusprendi vietoje sekso žaislo panaudoti kokoso riešutą. Atsakymas beveik aiškus: nieko gera.

Vyras, kuris šį savo sprendimą pavadino „didžiausia klaida, kokią tik yra padaręs“, pasakojo, kad tai nutiko paauglystėje, kai jis su savo motina gyveno Mozambike. Tuo metu jo motina pirkdavo daug kokoso riešutų, ir „seksualinės frustracijos“ apimtas vaikinas sumanė į vieną iš jų įsiskverbti. Pragręžęs skylę, vaikinas pasitenkino, bet sekso žaidimui panaudoto riešuto neišmetė. Atvirkščiai, jis tapo reguliariu jo sekso žaisliuku.

Tačiau po savaitės intensyvių žaidimų su kokoso riešutu vaikinas savo kambaryje užuodė bjaurų dvoką. Be to, namuose pradėjo skraidyti daugiau negu įprastai „riebių musių“. „Kai dar kartą įsiskverbiau į kokoso riešutą, pajutau keistą kutenimo jausmą“, - rašė jis. Kas tai buvo per jausmas? Jį kėlė musių lervos, šliaužusios jo peniu.

Apimtas pasibjaurėjimo jis nedelsiant savo sekso žaislą išmetė, o kai kruopščiai nusiprausė, visą likusią dieną „svarstė, kokį š*** darė savo gyvenime“.

Mergina, kuriai nelemtoje vietoje įstrigo sekso žaisliukas.

40 proc. moterų sutinka, kad sekso žaislai miegamajame gali pasiūlyti stipresnių pojūčių. Tačiau vienai 20 metų merginai iš Anglijos žaidimai su analiniu kaiščiu pasisuko netikėta ir pavojinga linkme.

Merginos partneris tikrąja to žodžio prasme peržengė ribą, nustumdamas sekso žaisliuką pernelyg giliai, ir jis atsidūrė tokioje vietoje, iš kurios jau buvo neįmanoma jo ištraukti. Maža to, merginos vaikinas, suvokęs, ką padarė, tiesiog ją metė.

„Aš pradėjau panikuoti ir jam pasakiau, kad reikia važiuoti į ligoninę, - pasakojo ji. – Tačiau jis tikino, kad žaisliukas pasišalins natūraliai tualete, o tada pareiškė, kad jam rytoj anksti reikia į darbą, ir išėjo“.

Laimė, vienas draugas nuvežė ją į ligoninę ir jai buvo atlikta valandos trukmės operacija. Žaisliukas buvo išimtas, kol dar nepadarė jokios žalos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (355)