Būtent tam, kad tai nutiktų kuo rečiau, skirtas šis straipsnis. Iš jo sužinosite pagrindinius vyro meilės požymius, kurie leis pamatyti, ar vyras jus myli, ar jūs esate tik eilinis jo susižavėjimas.

Visus šiuos požymius veikiausiai būtų galima priskirti kol kas neegzistuojančiai mokslo šakai, kuriai tiktų „meilės psichologijos“ pavadinimas. Gaila, kad mokslininkai, daug metų tyrinėjantys psichologiją, nesiryžta nagrinėti tokio svarbaus jausmo kaip meilė.

Tačiau niekas netrukdo užsiimti psichologija pačioms moterims, kurios apie meilę išmano daugiau už bet kokius pasaulio mokslininkus. Tai reiškia, kad jos pačios, kaip geriausios šios srities ekspertės, plėtos meilės psichologijos mokslą.

Taigi tarkime, kad meilės psichologija jau egzistuoja, ir pradėsime ją nagrinėti nuo pagrindinių vyrų meilės ženklų.

1 požymis – seksualinis potraukis

Kaip žinome, seksualinis instinktas yra esminis žmonijos variklis, taigi nieko nuostabaus, kad pagrindinis vyro įsimylėjimo ženklas yra seksualinė aistra. Tiesiog nepamirškite, kad nors meilę visuomet lydi partneriui jaučiamas seksualinis potraukis, pats seksualinis ryšys dar negarantuoja meilės. Dėl šios priežasties spręsti apie tokį paslaptingą jausmą kaip meilė vien tik iš seksualinio kontakto būtų kiek per anksti.

2 požymis – noras užmegzti dvasinį ryšį

Antras pagal reikšmę meilės ženklas yra jūsų partnerio dvasinis atvirumas ir jo siekis su jumis draugauti. Tokiu atveju jis stengiasi visomis priemonėmis palaikyti su jumis ryšį, pradedant telefono skambučiais ir baigiant bendravimu internete. Nepaisant to, kad panašus elgesys gali jus apsunkinti, būtent troškimas bendrauti su jumis ne tik dėl sekso rodo, kad jis jums jaučia kilnesnius jausmus.

3 požymis – savo vidinio pasaulio atvėrimas

Žvelgiant iš psichologijos pusės, vyrai pasižymi uždarumu ir bet kokį kišimąsi į jų asmeninį gyvenimą supranta kaip savo asmeninės laisvės apribojimą.

Taigi jeigu jūsų išrinktasis ne tik įsileido jus į savo asmeninį gyvenimą, bet ir stengiasi paversti jus jo dalimi, galite neabejoti, kad jis jus myli. Nors neverta tikėtis, kad tapsite pačiu jo gyvenimo centru, tačiau vienas iš pagrindinių vaidmenų jums garantuotas.

4 požymis – pasirengimas kažką aukoti

Jei jūsų partneris dėl jūsų šypsenos yra pasirengęs pakeisti savo įpročius, vadinasi, jis jus myli, juk meilė, visų pirma, ir reiškia pasiaukojimą mylimam žmogui.

5 požymis – rūpestis

Mylimojo pastangos jumis rūpintis, pildyti jūsų pageidavimus ir troškimus liudija jo meilę. Tačiau nesitikėkite, kad jis vykdys ir visus jūsų kaprizus – juk to nesugeba net šventieji. Pakanka ir to, kad vyras stengiasi suteikti jums džiaugsmą ir kiekvieną sėkmingą bandymą įvertina kaip atlygį.

6 požymis – pastangos apsaugoti nuo skausmo ir nuoskaudų

Pastarasis požymis reiškia, kad jūsų mylimas vyras niekada sąmoningai nesukels jums skausmo ir tyčia neįskaudins, nes tai padaryti jam būtų tiesiog neįmanoma. Žinoma, visada gali kilti situacijų, kai jis sukels jums rūpesčių, tačiau jos bus atsitiktinės ir nebus susijusios su jo tikraisiais ketinimais.

Turėkite galvoje ir tai, kad neverta ašaromis siekti tam tikrų vyro veiksmų, nes su laiku jis supras, kad tokiu būdu juo manipuliuojate ir daugiau jumis nebepasitikės. Galiausiai tai gali sugriauti jūsų santykius, o kaltinti dėl tokio likimo galėsite tik save.

Tuo pačiu žinokite, kad jei jūsų išrinktasis yra abejingas jūsų skausmui ir kančioms, jis jūsų nemyli ir jam esate tik laikinas žaisliukas. Nuo tokio vyro bėkite kuo greičiau.

Tai pagrindiniai vyro meilės požymiai, kuriuos turi žinoti kiekviena moteris, nenori tapti laikina vyro pramoga. Tiesa, daugumai moterų šie požymiai padeda tik iš pradžių, o vėliau jos pačios išmoksta pajausti, ar gerbėjo ketinimai yra nuoširdūs.

Pasitelkusios savo intuiciją, jos išmoksta skaityti vyrų širdis bei sielas ir tuomet jų nebegali apgauti nė vienas mergišius. Maža to, moterys sugeba išmokyti vyrus reikšti savo meilę, net jei jie prieš tai nieko nemylėjo.