Paprastai viskas vyksta taip: pirmąjį orgazmą moteris patyrė dėl visiškai objektyvių priežasčių (hormonų pliūpsnis, siauri aptempti džinsai ir t.t.), tačiau jos smegenys nustatė glaudų ryšį tarp to, kas nutiko, ir situacijos. Toliau apie jokią fiziologiją galima nekalbėti – ji užleidžia vietą grynai psichologinėms reakcijoms: kiekvieną kartą, kai mergina patenka į situaciją, panašią į tą, kurioje patyrė pirmąjį orgazmą, jos kūnas atsiliepia visiškai natūraliu būdu.

Moterys į tokį savo organizmo ypatumą reaguoja skirtingai: vienos mano, kad tokia reakcija neįtikėtinai praturtina jų seksualinį gyvenimą, kitas baugina faktas, jog kažkuriuo momentu negali kontroliuoti savo kūno.

Jaudinantis prisilietimas

„Kartą patyriau orgazmą sėdėdama kirpėjos krėsle. Mergina labai gražiais ilgais pirštais kažką būrė virš mano galvos jau ilgiau nei valandą, ir aš supratau, kad palaipsniui vis labiau susijaudinu. Kažkuriuo metu, kad nesukelčiau įtarimų, uždengiau akis, atsipalaidavau ir tiesiog nuplaukiau ant mane užplūdusio geismo bangų. Čia veikiausiai reikia pasakyti, kad iki to daugiau kaip mėnesį nesimylėjau – mano vyras buvo komandiruotėje ir aš jo labai ilgėjausi. Svarbiausia, kad po šio nutikimo mes įtraukėme „galvos masažą“ į savo seksualinius žaidimus. Ir mūsų seksas tapo kur kas geresnis!” (Inga, 27 metai)

Gimdant

„Tai skamba keistai, bet aš patyriau stipriausią orgazmą gimdydama. Man liepė stangintis, ir kažkuriuo metu sąrėmiai (veikiausiai dėl ritmingumo) staiga ėmė asocijuotis su vyriškio judesiais. Tuo momentu patyriau orgazmą. Gydytojai rėkė, kad blogai stengiuosi, tačiau nieko negalėjau padaryti. Po poros minučių susiėmiau ir toliau vykdžiau gydytojų paliepimus. Po valandos pagimdžiau. Vėliau tai aptariau su draugėmis. Paaiškėjo, kad kai kurios jų gimdydamos taip pat buvo patyrusios malonių pojūčių.“ (Irena, 30 metų)

Lėktuve

„Manęs laukė penkių valandų skrydis. Atsiverčiau knygą, paskaičiau porą puslapių ir užsnūdau. Prisisapnavo kažkoks lengvas erotinis sapnas, pabudau susijaudinusi. Maniau, kad po kiek laiko susijaudinimas praeis, bet jis tik augo. Užsidengiau pledu, užmerkiau akis, kad netrikdyčiau kaimynų, ir atsipalaidavau. Neilgai trukus patyriau orgazmą. Jis nebuvo labai stiprus ar kuo nors išsiskiriantis – tiesiog jis įvyko be jokių, kaip pasakyti, išorės dirgiklių.“ (Elena, 24 metai)

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)