Kamylla Wanessa Cordeiro de Melo iš Brazilijos pasakoja thesun.co.uk, kad būdama 25 m. susipažino su savo svajonių vyru, kuris buvo dešimt metų už ją vyresnis, ir jiedu vienas kitą įsimylėjo.

Pora susituokė 2013 m., o po metų, po gana sudėtingo nėštumo, ji pagimdė sūnų, kuriam dabar šešeri.

Tačiau 2017 m. idiliškas šeimos gyvenimas baigėsi, nes po bariatrinės operacijos, kurios metu buvo siekta sureguliuoti hormonus, moteris patyrė insultą.

Kamylla patyrė komą ir joje išbuvo 78 dienas. Tačiau, kol ji gulėjo intensyviosios priežiūros skyriuje, jos artimiausi žmonės visiškai dėl jos nesijaudino – pasak moters, jos motina per tą laiką nuviliojo jos vyrą, o vėliau už jo ištekėjo.

Kamylla pasakojo leidiniui „Marie Claire“: „Tuo laikotarpiu mano motina – man liežuvis neapsiverčia vadinti jos motina – nuvažiavo į mano namus, kad padėtų mano vyrui rūpintis sūnumi, kuriam tuo metu buvo ketveri.“

„Tik vėliau sužinojau, kad per tuos keturis mėnesius, kol gulėjau ligoninėje, didžiąją dalį laiko balansuodama tarp gyvybės ir mirties, buvęs vyras mane aplankė vos du kartus, o motina – nė karto.“

Kai Kamylla nubudo iš komos, ją iš ligoninės namo parvežė tėvas, kuris dukrai ir pranešė baisią žinią, kad jo žmona užmezgė romaną.

Moteris pasakoja, kad išgirdusi apie dvigubą išdavystę ji pajuto baisiausią skausmą per visą gyvenimą, lyg į krūtinę kas būdų įbedęs peilį. Ją apėmė prieštaringi jausmai – ir nusivylimas, ir negalėjimas patikėti tuo, kas įvyko.

Kamylla prisiminė, kad jos santykiai su mama (kuri už ją vyresnė tik 20 m.), visada buvo sudėtingi. Pasak moters, kai ji tapo paaugle, mama ėmė su ja varžytis.

Vis dėlto ji niekaip negalėjo patikėti tuo, ką išgirdo iš tėvo, tad paskambino mamai ir paklausė, ar tai tiesa. Motina ją patikino, jog tai tiesa, ir pasakė, kad ji yra labai laiminga su savo buvusiu žentu.
Negana to, pasak Kamyllos, jos motina ir buvęs vyras prieš visus puikuojasi savo santykiais.

Kamila piktinasi: „Neseniai sužinojau, kad mano motina ketina švęsti santykių metines, nė nebandydama nuslėpti, kad su mano tuometiniu vyru pradėjo susitikinėti tuo metu, kai aš gulėjau ligoninėje.“

Moteris pasakoja, kad jos motina ir buvęs vyras vėliau susituokė, o teismo nurodymu jos sūnus su tėvu matosi kelis kartus per savaitę.

Kamylla prisipažino, jog labai pyksta, nes sūnus yra įtrauktas į toksišką ir žalingą situaciją, bet ji, deja, nieko negali pakeisti.

Vis dėlto moteris sako, jog jai pavyko išsigydyti širdgėlą, ir ji jau dešimt mėnesių susitikinėja su nauju žmogumi. Jos didžiausias rūpestis ir paguoda šiuo metu yra sūnus ir tėvas, kurie, pasak Kamyllos, ją myli ir yra tiesiog tobuli.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (156)