Straipsnyje menshealth.com 10 moterų pasakoja, į kokias keistas su seksu susijusias istorijas joms teko įsivelti:

1. „Galime nekreipti į tai dėmesio arba gali paskolinti man skustuvą.“

„Kelis mėnesius susitikinėjau su vienu vaikinu. Mūsų flirtas tai suintensyvėdavo, tai nutrūkdavo. Kai galiausiai atsidūriau pas jį namuose, supratau, kad nesu 100 proc. pasiruošusi tam tikroje vietoje. Išdėsčiau vaikinui, kokia situacija ir pateikiau du sprendimus: „Galime nekreipti į tai dėmesio arba gali paskolinti man skustuvą su nauju peiliuku (dėl bakterijų). Jis pasirinko antrą variantą. Ne visai blaivia galva šokau į dušą ir viską nusiskutau. Iki šiol nesuprantu, kaip nepaslydau duše ir nesusipjausčiau, šiaip ar taip, misiją įvykdžiau sėkmingai. O seksas su tuo vaikinu buvo stulbinamas.“ – Heather R., 24 m.

2. „Pradėjau alpti.“

„Susitikinėjau su vienu vaikinu. Pasimatymo dieną beveik nieko nevalgiau. Kai atsidūrėme duše ir pradėjome mylėtis, pradėjau alpti. Vaikinas išvedė mane iš dušo, nušluostė ir tapo mano gydytoju. Buvo baisiai nesmagu.“ – Emily B., 24 m.

3. „Pasirodo, jis turi vaiką.“

„Draugavome su vaikinu maždaug tris mėnesius. Visada eidavome pas mane, nes gyvenu arti centro su visais barais. Vieną vakarą vis tik atsidūrėme pas jį. Po sekso nuėjau į vonią ir pamačiau ant grindų vaikiškų drabužių, o ant kriauklės – mažą dantų šepetuką. Pasirodo, jis turi vaiką. Ištisus tris mėnesius nieko apie tai nežinojau.“ – Melanie C., 24 m.

4. „Oralinio sekso metu jis atsidarė „Tic Tac“ pakelį.“

„Susitikinėjau su vaikinu, kuriam nepatiko oralinis seksas. Nepasidaviau, juk svarbiausia – lygybė, ir jis galiausiai sutiko. Kai jis pradėjo, pajutau keistą, deginantį pojūtį. Greitai supratau – oralinio sekso metu jis atsidarė „Tic Tac“ pakelį ir įsimetė pora žirniukų į burną, nieko man nepasakęs. Ką sau galvojo?“ – Isabelle M., 26 m.

5. „Pasirodo, jam degino penį. Apgailestauju.“

„Gaminau aštrų troškinį pagal receptą internete, reikėjo įdėti kelis Habanero pipirus. Nusiploviau rankas, bet matyt ant jų liko pipirų aštrumo. Vėlai vakare glamonėjau rankomis savo vaikinui penį, staiga jis ėmė dejuoti ir šaukti. Pasirodo, jam degino penį. Apgailestauju“, – Ilena B., 26 m.

6. „Niekaip negalėjau liautis sprendusi matematikos lygčių.“

„Pirmą kartą mylėjausi su klasės draugu jo tėvų namuose, kai jo tėvai buvo išvažiavę. Nuėjome į jo kambarį, jis paguldė mane ant lovos. Pradėjus glamonėtis, pamačiau ant lubų užrašytas matematikos lygtis. Niekaip negalėjau liautis sprendusi matematikos lygčių. Pasakiau jam, kad nieko nebus, vietoje sekso nuėjome valgyti picos.“ – Ashley, 24 m.

7. „Būtent tada grįžau į realybę ir pamačiau, kaip bjauru tame tualete.“

„Vyko mano vaikino studentų brolijos vakarėlis. Smagiai leidome laiką, kažkuriuo metu jis paklausė, ar nenorėčiau sprukti iš šokių aikštelės. Nubėgome į vyrų tualetą, užsidarėme kabinoje ir ėmėme mylėtis. Po kiek laiko atėjo trys vaikinai, pradėjo plepėti ir šlapintis. Tuo metu mes stovėjome kabinoje pusnuogiai, stengdamiesi neišlesti nė garso ir neišsiduoti. Būtent tada grįžau į realybę ir pamačiau, kaip bjauru tame tualete.“ – Amber G., 24 m.

8. „Tai nesutrukdė mums užsidaryti skalbimo kambaryje.“

„Kartą per vakarėlį pas draugus pamačiau atėjusį savo susižavėjimo objektą. Mes nė nebuvome gerai pažįstami, tačiau tai nesutrukdė mums užsidaryti skalbimo kambaryje. Audringai ir triukšmingai mylėjomės, kol draugai nepradėjo belsti į duris.“, Denise B., 25 m.

9. „Nuėjome į gatvelę netoli baro. Jis pasodino mane ant svetimo automobilio, gatvelėje.“

„Kai atsikrausčiau gyventi į Brukliną, vieną dieną naršiau „Tumblr“ platformoje. Jis gyrėsi, kad yra oralinio sekso meistras ir kvietė merginas jam rašyti. Trumpai tariant, nieko dar nepažinojau Niujorke, pamaniau, kodėl gi ne, ir parašiau jam. Po dienos susitikome meksikietiškame bare. Po kelių kokteilių nuėjome į kitą restoraną. Jo tualete neatsilaikėme ir... ėmėme tyrinėti vienas kito kūną. Paskui sprukome į lauką ir nuėjome į gatvelę netoli baro, jis pasodino mane ant svetimo automobilio ir pademonstravo, kodėl tapo „Tumblr“ garsenybe.“ – Sharice F., 25 m.

10. Iš kur galėjau žinoti, kad „Kyle“ skamba kaip „Carl“ vokiškai?

„Studijavau Ispanijoje. Vieną vakarą bare susipažinau su labai patraukliu vokiečiu. Puikiai praleidome naktį, tik ryte jis pasakė, kad visą naktį vadinau jį ne jo vardu. Iš kur galėjau žinoti, kad „Kyle“ skamba kaip „Carl“ vokiškai?“, – Elise C., 23 m.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt