Ko jos nori iš vyrų? Pasirodo, tereikia to paklausti ir jos atsakys. Vaikinas, pasivadinęs Jake120196, „AskWomen“ paklausė dailiosios lyties atstovių, koks yra svarbiausias dalykas, kurio vyrai nežino apie moteris. Taigi, keletas jų atsakymų.

Seksas su kiekvienu sutiktu

„Ta galimybė „gauti sekso iš kiekvieno gatvėje sutikto vyro“ nėra kažkoks didelis privalumas. Pirma, kai kurios moterys nenori užsiiminėti seksu su vyrais. Antra, net ir pačios seksualiai laisviausios tarp mūsų nėra visada pasirengusios fizinei, medicininei ir psichologinei rizikai, kurią kelia seksas su nepažįstamais vyrais. Kokie šansai, kad tas seksas bus bent jau padorus? Trečia, kad ir kam kilo ta idėja, labai pervertinamas skaičius tų vyrų, kurie iš tikrųjų sutiktų užsiiminėti seksu su nepažįstama moterimi, kuri siūlosi gatvėje. Esu tikra, kad egzistuoja daugybė priežasčių, kodėl tai yra kvailas seksistinis apibendrinimas“.

Daug darbo nuveikiama užkulisiuose

„Tos moterys, kurios visada atrodo gražiai ir reprezentatyviai, į tai įdeda daug pastangų. Man patinka rūpintis savimi, ypač ruoštis susitikti su ypatingu žmogumi, nors, kita vertus, kai kurie vyrai (ypač jauni vyrai ir paaugliai) neturi supratimo, kad tai nėra nesmagus dalykas net ir vyrams. Tai nėra taip sunku!

Norite sužinoti tikrai lengvą būdą, kaip supykdyti moterį? Ekspromtu pasakykite pastabą, kad ji „neturėtų tiek daug dažytis“ ar kad jums „patinka natūrali išvaizda“. Tokio dalyko apskritai nėra, o jeigu matome moterį, kuri „pernelyg daug“ prisidažiusi, iš tikrųjų matote moterį, kuri nemoka pasidaryti makiažo. Ir, vaikinai, atkreipkit dėmesį, kad šiek tiek pastangų tokiems dalykams kaip odos drėkinimas ar nagų nusikarpymas nepadarys jūsų moteriškais ar dar kokiais, ko jūs ten bijote. Tai tik padarys jus dar šiek tiek labiau geidžiamais“.

Prašymas rimtai vertinti baimes

„Iš tikrųjų teko sutikti daug vyrų, kurie laiko nepagrįstu tą faktą, kad aš, kaip moteris, nerimauju dėl galimybės būti išprievartauta. Esu daug kartų įsivėlusi į ginčus dėl to ir jautriai reagavusi šia tema. Kažkaip sunku tai aiškiai perteikti.

Jeigu naktį išeinu iš geriausios draugės buto ir būnu pasistačiusi mašiną toli, turiu paprašyti jos pavėžėti mane ketvirtį mylios iki mano automobilio, nes nenoriu rizikuoti. Vienintelis kartas, kai jaučiausi naktį saugi, tai kai šalia manęs ėjo milžiniškas vilkinis šuo – toks kompanionas puikiai atgraso.

Vienas sudėtingiausių dalykų gyvenime yra pripažinti ir suprasti, kad tavo patirtys ir akiniai, per kuriuos žiūri į gyvenimą, nėra universalūs dalykai. Kai kažkas pasakoja jums apie savo gyvenimą, tikėkite tuo“.

Populiariausias moterų pageidavimas

„Moterų įvairovė nusveria bet kokius numanomus skirtumus tarp vyrų ir moterų. Jeigu vyras nori suprasti konkrečią moterį, mėginimas suprasti ją kaip individą bus kur kas veiksmingesnis ir logiškesnis nei mėginimas „suprasti moterį“.

Įsivaizduokite, kad maždaug pusė pasaulio žmonių negali būti apibrėžta kaip monolitinis vienetas. Išprotėtumėt, jeigu mėgintumėt kiekvieną žmogų, dalyką ar įvykį savo gyvenime vertinti kaip visiškai unikalų, todėl natūralu ir normalu, kad jūsų smegenys sukuria schemą prasmei pagauti. Problema ta, kad kartais mes tai darome savo nenaudai. Be kelių bendrybių, greičiausiai yra verta žiūrėti į žmogų, su kuriuo kalbate, kaip į individą. Jūs nenorėtumėte, kad moteris pradėtų jums sakyti kokie tie „visi vyrai“ yra, tad elkitės mandagiai“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (90)