Tačiau kai kurios moterys ne tik kad neapgailestauja tai padariusios, bet ir drąsiai apie tai pasakoja, rašo womenshealthmag.com.

Štai šešių moterų pasakojimai apie savo nuklydimus, dėl kurių jos visiškai nesigaili.

„Būdama 24 metų ištekėjau už žmogaus, kurio nemylėjau. Padariau tai, nes visi spaudė mane susituokti. Mano šeima man pasakė, kad vietoj karjeros turiu sutelkti dėmesį į santuoką. Beveik visi mano draugai jau buvo susituokę (esame iš pietų ir būtent taip žmonės čia daro). Mūsų santuoka buvo pasmerkta nuo pat pradžių, mes tiesiog įsikibome vienas kito, nes nežinojome, ką daugiau daryti. Po trejų metų darbe sutikau kitą žmogų ir mes užmezgėme romaną. Sužinojo mano vyras ir tai tapo katalizatoriumi, padėjusiu mums abiem toliau gyventi savo gyvenimus, tačiau atskirai“, – pasakoja 34 metų Sherry D.

***

„Nesigailiu buvusi neištikima, nes to žmogaus, su kuriuo buvau neištikima, aš nemylėjau. Tiesiog miegojau su vyruku, su kuriuo susipažinau vieną vakarą klube Majamyje, kai šventėme draugės gimtadienį. Mano akimis, tai nebuvo svarbu, nes emocinio ryšio nebuvo. Tai buvo tik seksas. Jeigu būčiau jį mylėjusi, tuomet būčiau buvusi neištikima daugiau nei vien savo kūnu. Esu ištekėjusi ketverius metus ir tikrai myliu savo vyrą. Neketinu jam to pasakoti, nes nenoriu sugriauti savo santuokos dėl žmogaus, kuris man visiškai nerūpi“, – atvirauja 31 metų Raquel D.

***

„Kaip šauksi, taip atsilieps. Sužinojau, kad mano vyras buvo neištikimas man su kaimyne, tad aš jam atsimokėjau tuo pačiu. Norėjau jį įskaudinti taip pat, kaip jis mane įskaudino. Kai mano vyras mus aptiko, buvo šokiruotas. Mačiau, kaip jis verkė, tačiau jaučiausi gerai atkeršijusi už skausmą, kurį jis man sukėlė. Savaime suprantama, galiausiai mes išsiskyrėme ir mane tai tenkino“, – sako 41 metų Luciana F.

***

„Mudu su vyru kartu nemiegojome dvejus metus. Man reikėjo sekso. Todėl aš permiegojau su nepažįstamu vyru. Neištikimybė iš tikrųjų padėjo man suvokti, kad man reikia kažkaip spręsti mūsų sekso problemas. Savo vyrui apie šį nuklydimą niekada nepasakojau, tačiau nusprendžiau, kad atėjo metas ryžtis poros terapijai ir išsiaiškinti dėl mūsų sekso stygiaus. Po terapijos mes pradėjome mėginti naujus dalykus lovoje, o kartu praleistas laikas tapo mūsų prioritetu. Mūsų santykiai kaip niekad tapo stiprūs. Tad nesigailiu buvusi neištikima, nes jaučiu, kad turėjau tai padaryti dėl mūsų, kad atsidurtume ten, kur esame dabar“, – neabejoja 31 metų Erin D.

***

„Pavargau nuo buvimo mama ir sėdėjimo namuose, vyras su manimi prastai elgėsi. Mano vyras niekada nevadino manęs gražia ir praktiškai mane ignoravo. Todėl galiausiai pradėjau susitikinėti su vyruku, kuris gyveno kaimynystėje ir neseniai buvo išsiskyręs. Tai buvo mano nuotykis, vertęs mane jausti pasitenkinimą savimi. Tas vyrukas iš šalies žinojo, kad turiu vyrą, tačiau jam tai buvo nė motais. Jis norėjo turėti merginą be jokio papildomo bagažo, tad tai buvo abipusis susitarimas. Kai vieną popietę mus užtiko mano vyras, jis išrėkė norįs skyrybų, ir mane tai visiškai tenkino“, – prisimena 45 metų Charlene W.

***

„Nežinai, ko netenki, kai vienintelis vyras, su kuriuo esi miegojusi, yra tavo sutuoktinis. Seksas su kitais žmonėmis išplėtė mano horizontus miegamajame. Tiesą sakant, per tuos pačius metus turėjau du romanus! Pirmasis buvo su mano treneriu ir baigėsi jam persikėlus gyventi kitur. Antrasis prasidėjo vos po dviejų mėnesių su bendradarbiu. Jis buvo informacinių technologijų specialistas ir mes kritome vienas kitam į akį. Įvykiai klostėsi greitai ir prieš tai suprasdama jau atsidūriau lovoje. Šitas romanas baigėsi tada, kai išėjau iš darbo, nes man nebepatiko slapukauti darbe. Nesigailiu dėl to, o mano vyras nieko nenutuokia“, – įsitikinusi 28 metų Debby L.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (986)