Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt pateikia 8 priežastis, kodėl moterys kartais sulaužo ištikimybės įžadus.

1. Greitai įsimyli. Nors moterys dažnai nori atrodyti nepasiekiamos, tačiau iš tiesų netrukus ima jausti šiltus jausmus tam, kuris rodo daug dėmesio. Be to, jos geba greitai sukurti artimą emocinį ryšį. Kartais jos painioja susižavėjimą su meile ir todėl gali lengvai paslysti.

2. Jos greitai pasiduoda emocijoms. Tiesa ta, kad dažnai moterys pasiduoda nuotaikų svyravimams, ir blogą nuotaiką ar nuobodulį santykiuose kartais gali interpretuoti kaip atšalusius jausmus. Akivaizdu, kad kai santykiuose nebelieka kibirkštėlės, metas ieškoti kito. Kad taip nenutiktų, santykių liepsną reikėtų kurstyti nuolat.

3. Moterys įsimyli tuos, kurie joms suteikia emocinę paramą. Norite užkariauti merginos širdį? Paguoskite ją, jei ji turi rūpesčių, ir išklausykite ją visada, kai jai to reikia. Jei atsiranda žmogus, kuris daug dėmesio skiria moters jausmams ir visada ją išklauso, tikėtina, kad ji gali užmegzti su juo romantiškus santykius, net jei yra įsipareigojusi kitam.

4. Jos negali pakęsti rutinos. Sutikite, kad moterys mėgsta dramas savo gyvenime. Todėl jei gyvenimas tampa per daug nuobodus, o santykiuose aistra ima gesti, jos ima ieškoti būdų, kaip sukelti šiek tiek nerimo savo gyvenime. Todėl nedideli kivirčai, pasibaigiantys aistringu susitaikymu, kartais kiekvienai porai gali būti tik į naudą.

5. Joms sunku atsispirti komplimentams. Juk žinote, kad moterys myli ausimis. Ne paslaptis, kad daugelis jų yra neabejingos nuolatiniams komplimentams ir dėmesiui. Taigi atkaklus gerbėjas anksčiau ar vėliau gali pasiekti savo ir užkariauti net ir iki tol įsimylėjusios moters širdį.

6. Galima bet kurią moterį priversti suabejoti savo mylimuoju. Viskas, ką vyrui reikia padaryti, tiesiog parodyti kelis jos mylimojo trūkumus, parodyti savo privalumus, ir ji ims galvoti, kad jos vaikinas nevykėlis. Kai santykiai tampa nebe tokie romantiški, jos ima manyti, kad tai – santykių krizė, o tada iki neištikimybės lieka tik vienas žingsnis.

7. Jos mano, kad yra vertos geresnio. Kad ir koks nuostabus būtų jos draugas, kai kurios moterys mano, kad jos yra vertos daug geresnio. Natūralu, kad šitaip galvojant nėra sunku nuklysti į kairę. Be to, įsipareigojusios moterys mėgsta kitų vyrų dėmesį, ir kartais, jei jo negauna, tampa suinteresuotos pačios jį užkariauti.

8. Nusuka į kairę, kai yra nepatenkintos lovos reikalais. Ar turite kokių paslapčių? Gal erekcijos sutrikimai ar retas noras mylėtis? O gal jūs paprasčiausiai jos nebetraukiate kaip vyras? Tokiu atveju ji gali pasinerti į pirmus pasitaikiusius santykius, nes problemos lovoje kartais tampa priežastimi ieškoti kito.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!