Su savo vyru esu susituokusi dvejus metus. Mūsų lytinis gyvenimas yra gana sveikas ir normalus, tačiau mūsų oralinis seksas nėra abipusis. Kai pabandžiau apie tai su juo pasikalbėti, jis atsakė, kad jam nėra jokių problemų jį atlikti, jam tiesiog atrodo, kad tai nėra būtina. Jaučiuosi atstumta.

Dabar daugiausia pastangų tenka jo orgazmui pasiekti, o mano pasitenkinimui neskiriama tiek dėmesio. Kaip man su juo kalbėtis, kad jis nepradėtų gintis? Vaginalinio sekso metu niekada nesu patyrusi orgazmo, o su ankstesniais partneriais man patikdavo pasimėgauti oraliniu seksu.

Į skaitytojos klausimą „The Guardian“ svetainėje theguardian.com atsako JAV dirbanti psichoterapeutė Pamela Stephenson Connolly, kurios specializacija yra seksualiniai sutrikimai.

Jūsų vyras turi būti apšviestas dėl konkrečių jūsų poreikių ir dėl moterų lytinio susijaudinimo bei orgazmo apskritai. Panašu, kad buvote itin kantri ir iki šiol taikėtės su tokia padėtimi, todėl nenuostabu, kad jis nemato reikalo keisti savo seksualinį elgesį. Jis taip pat gali bijoti, kad nežinos, ką tiksliai reikia daryti, todėl jūs turite jam padėti – labai konkrečiai parodyti, kas jums suteikia malonumą.

Pamėginkite savo troškimą pasimėgauti oraliniu seksu pateikti itin gundančiu ir žaismingu būdu, jog jis suprastų, kad už savo pastangas sulauks atlygio. Kai tik jis pamatys, kad jūsų susijaudinimas užveda jį patį, jis pajus daugiau motyvacijos užbaigti šią užduotį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (124)