Anksčiau sugauti partnerį sukčiaujant būdavo kur kas lengviau - slapčia peržiūrėjus elektroninius laiškus, žinutes ar naršymo internetu istoriją.

Tačiau šiuolaikiniai žmonės yra išmanesni moderniosiose technologijose, tad sugeba nepalikti pėdsakų.

Neištikimiems partneriams yra sukurta net ne viena mobilioji programėlė - tad jei partnerio telefone pastebėsite nors vieną iš jų - sukluskite.

"Private Photo"

Jei kada naršėte po savo mylimojo ar mylimosios telefoną, ieškant neištikimybės ženklų, ar kada susimąstytumėte patikrinti skaičiuotuvą? Vargu.

"Private Photo" mobilioji aplikacija atrodo kaip skaičiuotuvas, tačiau įvedus reikiamą slaptažodį, ji atidaro slaptų nuotraukų galeriją, kurios negalima peržiūrėti įprastoje telefono nuotraukų galerijoje.

"Tiger Text"

Nors tai nėra visiškai neištikimybei nuslėpti skirta mobilioji aplikacija, tačiau "Tiger Text" leidžia naudotojams paslėpti tekstines žinutes, o jei asmuo, kuris nepageidaujate, jog jums paskambintų (pavyzdžiui, meilužė), jums nutaria būtent paskambinti, mobilioji aplikacija sugroja "neveikiantį signalą".

Ši aplikacija sukurta verslo tikslams, tačiau naudojama ir neištikimų partnerių.

"Nosy Trap"

Jei apgaudinėjate partnerę ar partnerį, tačiau baiminatės, kad jus suseks, "Nosy Trap" gali pagelbėti jums pirma sugauti savo antrąją pusę, kol nebuvo sugautas pats.

Viskas, ką reikia padaryti, tai prieš paliekant telefoną be priežiūros, įjungti šią aplikaciją. Jei kažkas bandys naršyti po jūsų telefoną, asmuo bus užfiksuotas telefono kameros.

"Fox Private Message"

Jei pamatęs jus, jūsų partneris staiga ima drebėti laikydamas telefoną rankoje, sukluskite - jis gali naudoti "Fox Private Message" programėlę. Naudojant šią aplikaciją, pakračius telefoną, visos jame esančios žinutės automatiškai ištrinamos.

Be to, yra suteikiama galimybė sukurti privačius kontaktus, kurių žinutės keliauja ne į bendrą žinučių katalogą, tačiau į šios aplikacijos žinučių dėžutę.