Kas tai yra?

Terminas „mišrus orgazmas“ paprastai reiškia lytinių santykių kulminaciją, pasiektą stimuliuojant tiek makštį, tiek klitorį. Tačiau ši samprata nuolat plečiasi ir gali apimti kitas sritis, pavyzdžiui, G tašką ir išangę.

Toks orgazmas paprastai būna ilgesnis ir intensyvesnis nei įprastas, rašo thevoicemag.ru.

Kaip jį pasiekti?

Specialistai rekomenduoja derinti kelis skirtingus stimuliacijos būdus ir iš pojūčių nuspręsti, kuris iš jų veikia geriausiai.

1. Natūralusis būdas

Pirštai yra puikūs pagalbininkai, tyrinėjant kūną. Pabandykite klitorį liesti įvairiais būdais: sukamaisiais judesiais, aukštyn ir žemyn, lengvais ar stipriais prisilietimais. Įvertinkite pojūčius ir pasirinkite veiksmingiausius būdus. Kai jau žinosite, kaip reikėtų liesti klitorį, pasitelkite lubrikantą ir kitos rankos pirštą įkiškite į vaginą. Judinkite jį įvairiomis kryptimis. Žinoma, viso to galite išmokyti ir savo partnerį.

2. Sekso žaislai

Ne veltui rinkoje siūloma tiek daug sekso žaislų bei įrankių! Galite pradėti nuo paprastų formų ir palaipsniui pereiti prie rafinuotesnių, kurios specialiai sukurtos naujiems pojūčiams suteikti.

3. Tinkama padėtis

Pasiekti mišrų orgazmą geriausiai padeda šuniuko poza ir jojikės padėtis. Šiomis pozomis puikiai stimuliuojamas klitoris, kuriam reikia švelnių judesių, ir pati vagina, geriausiai reaguojanti į gana stiprų spaudimą.

4. Manevrai su užpakaliuku

Moterys taip pat geba patirti analinį orgazmą. Be to, analinių glamonių metu netiesiogiai stimuliuojama ir makštis. Tokiems žaidimams patogu naudoti specialiai sukurtus sekso žaislus: vibratorių arba kamuoliukus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją