Mes ne kartą skyrėmės, jis visiškai tam neprieštaraudavo, bet vėliau aš grįždavau pas jį, nes svajodavau vėl atsidurti jo glėbyje. Taip jau yra – esu neištikima sužadėtiniui. Norėčiau geisti jo taip, kaip geidžiu meilužio. Ar įmanoma kaip nors pakurstyti geismą? – portalo Psychologies klausia Olivia, 25 m.

Atsako seksologas, psichoterapeutas Peteris Smithas:

Olivia, tavo klausimas primena žinomą užduotį: koks kamuoliukas geresnis – didelis ar žalias? Pirmasis vaikinas vertinamas kaip būsimas sutuoktinis, su kuriuo teks nugyventi gyvenimą, o seksas bus tik šio gyvenimo dalis. Antras – kaip seksualinis objektas, neturintis jokių kitų privalumų.

Jūs aiškiai įvertinusi kiekvieno iš jų privalumus ir trūkumus, tai – sumanu ir labai teisinga. Su antruoju viskas aišku – jokie malonumai neįvilios jūsų į nekomfortišką gyvenimą su vyru, kuriuo, pvz., negalima pasitikėti, kuris nesugeba uždirbti pinigų, neturi tvirto charakterio ir t. t.

O pirmasis jums tinkamas, tik pagalvojus, kad metų metus gyvensite nepatirdami malonumų, kuriuos pažinote ir kuriuos pamėgote, iš anksto darosi nuobodu ir kyla nuogąstavimų. Jums atrodo, kad išeitis – patirti su būsimu vyru tą patį, ką patiriate seksualinio artumo su meilužiu metu.

O ką jis daro kitaip? Garantuoju – nieko tokio, ko nedarytų milijonai žmonių miegamajame. Jūsų pasitenkinimas priklauso tik nuo jūsų pačios, o vyras gali jį sustiprinti arba jam trukdyti, bet ne daugiau. Galbūt turite šiokią tokią priklausomybę nuo meilužio: „Iš anksto žinau, kad patirsiu malonumą...“ Taip ir įvyksta. O apie sužadėtinį iš anksto galvojate: „Vėl bus vidutinis seksas.“ Taip ir vertinate jūsų intymius santykius.

Kas kita, jei jums aišku, ko trūksta lovoje su sužadėtiniu. Pasikalbėkite su juo, aptarkite šį klausimą, intymumo akimirką parodykite jam, ko trokštate, – štai tada jis įvaldys jums patinkančią techniką. O tada, tikėtina, pajusite ir naujų pojūčių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)