Vienas iš būdų atgaivinti geismą – įpūsti naujų vėjų ir išbandyti tai, ko su partneriu dar niekada nedarėte. Erotinių prekių parduotuvės „Fantazijos.lt“ konsultantė Deimantė Lembartienė atsiųstame pranešime spaudai pastebi, kad lietuviai sekso žaislus perka dažniausiai tam, kad paįvairintų savo seksualinį gyvenimą su ilgalaikiu partneriu.

„Taip yra ne tik dėl noro prablaškyti rutiną – gerai pažįstant vienas kitą atsiranda ir didesnis saugumo, pasitikėjimo jausmas, kas leidžia drąsiau eksperimentuoti. Kai kurie klientai yra linkę atvirai kalbėtis apie savo santykius. Kai ateina išsirinkti prekių ir pasikonsultuoti, jie išsako savo poreikius, pasipasakoja, tada daug lengviau patarti, o atsakymai į iškilus klausimus dažnai išplaukia savaime“, – sako D. Lembartienė.

Deimantė Lembartienė

Kaip paįvairinti lovos rutiną?

Mergina įsitikinusi, kad paįvairinti savo seksualinį gyvenimą būdų yra daug: tereikia pasistengti ir pasitelkti fantaziją.

„Tai gali būti įprastų pozų pakeitimas, pasimylėjimas neįprastoje vietoje, įvairių seksualinių fantazijų įgyvendinimas, sekso žaisliukai, vaidmenų žaidimai, BDSM ir daugelis kitų, svarbu, kad tai būtų nauja bei užvestų abu partnerius“, – pataria D. Lembartienė.

Ieškantiems, kaip atgaivinti geismą, ji siūlo pradėti nuo šviečiančių, kvepiančių ir skonį turinčių prezervatyvų, stimuliuojančių gelių, masažo aliejų. Naujų potyrių suteiks vibratoriai poroms, vibruojantys žiedai, masažuokliai ir įvairūs kiti sekso žaislai. Paįvairinti miegamojo reikalus galima ir įsigyjant seksualų apatinį trikotažą, teminių kostiumų, BDSM aksesuarų ir daug kitų.

Gailisi, kad drovėjosi

Ką pasakoja ir ko dažniausiai klausia į sekso reikmenų parduotuvę užsukę lietuviai? „Labai dažnai klientai pasakoja, jog ilgai drovėjosi užeiti į parduotuvę, tikėjosi, kad bus labai nejauku, po to net būna nustebę, kaip viskas yra paprasta ir kokia draugiška ir maloni atmosfera tvyro. Kartais žmonės išsipasakoja savo bėdas, gyvenimo aktualijas, tikisi patarimo“, – pasakoja D. Lembartienė.

Tačiau daugiausia džiaugsmo jai teikia, kai žmonės grįžta padėkoti už konsultaciją ir papasakoja, kad išsirinkta prekė padėjo išspręsti seksualines ar net santykių problemas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)