Teorijų, kodėl vyrauja tokia nuomonė, yra daugybė. Viena jų teigia, jog mylėdami akimis vyrai renkasi jaunesnes, reiškia, ir sveikesnes moteris.

Tuo tarpu moterys - labiau emocionalios. Joms reikia partnerio, turinčio daugiau gyvenimiškos patirties nei jos pačios.

Tiesa, pokyčiai šioje “srityje” prasidėjo dar 1960 metais - seksualinės revoliucijos metu. Tam įtakos turėjo vadinamoji popkultūra, kai garsioms moterims turėti jauną vaikiną buvo prestižo reikalas.

Mūsų dienomis nebekeliamas klausimas: ar vyras, susitikinėdamas su vyresne moterimi, elgiasi deramai, ar tai smagu, seksualu ir panašiai.

Tikrasis klausimas - ar ši mada praeis, gal viskas ir vėl sugrįš į senas vėžes - vyresnis vyras, jaunesnė moteris?

Yra 6 kriterijai, kuriuos reiktų apsvarstyti renkantis jauną ar vyresnę moterį.

Kūnas

Abejonių nekyla - jaunesnės moters kūnas yra patrauklesnis. Tokiame amžiuje vis dar greita medžiagų apykaita, veide dar nematyti nė raukšlelės, oda elastinga.

Tačiau nereikėtų visiškai nuvertinti ir vyresnių moterų. Kai kurios turi puikius genus ar nemažai pinigų, kad galėtų tinkamai pasirūpinti savimi: grožio procedūros, asmeninis treneris, galų gale net plastinės operacijos.

Visgi reikia pripažinti, kad jaunesnė mergina gali sugraužti traškučių pakelį ir nesibaiminti, kad viskas rytoj apsivynios apie liemenį.
Išvada - laimi jaunesnė moteris.

Seksas

Tiesa tokia, kad daugelis jaunų merginų neturi tiek daug patirties, kiek vyresnio amžiaus moterys. Nekaltybė skamba puikiai iki to momento, kai supranti, kokia nervinga mergaitė tampa lovoje. Kai mokai jauną merginą naujų pozų, ji visuomet mano, kad esi geresnis nei iš tiesų, nes ji neturi su kuo palyginti. Visai priešingai yra su vyresne moterimi - ji žino, ko nori, labiau savimi pasitiki ir dažniau lovoje elgiasi nenuspėjamai.

Išvada - laimi vyresnė moteris.

Pajamos

Jaunesnės moterys dar neturi didelių karjeros perspektyvų. Dauguma jų studijuoja, dirba aptarnavimo sferoje. Vyresnio amžiaus moterys džiaugsis galėdamos pakalbėti apie karjeros aukštumas ir buvusius nuopolius. Be to, vardan lyčių lygybės jos apmokės keletą restorano sąskaitų bei kartais nustebins netikėtomis dovanomis.

Išvada - laimi vyresnė moteris.

Santykių patirtis

Moteris, kuriai trisdešimt ar daugiau, turi daug patirties ir atsimena visus vyrus, kurie su ja blogai elgėsi. Deja, tai reiškia, kad naujasis jaunikis atsakys už visas buvusiųjų ydas bei turės įrodyti, kad jis nėra toks pašlemėkas.

Spaudimas išties didžiulis. Jaunos merginos - balti lapai. Viskas, ką reikia padaryti vyrui - įrodyti, kad jis yra geresnis už “pirmąją meilę”. Tačiau nereikėtų aklai pasitikėti ir “jaunąją dama”, nes tik pajutus, jog nebėra dėl ko stengtis, ji gali viską mesti ir tik iš tolo pamoti jums ranka.

Išvada - laimi jaunesnė moteris.

Atradimo faktorius

Vaikino draugai, sužinoję, jog jis susitikinėja su 10 metų jaunesne moterimi, neišvengiamai klaus: “Apie ką, po velniais, jūs kalbėsitės?” Bet šiuolaikinis informacijos pasiekiamumas suteikia visas galimybes neatsilikti nuo mados ir naujausių tendencijų. Be to, jaunos merginos yra įpratusios sekti madas ir muziką, todėl, nespėjus nė mirktelėti, vyras bus atnaujintas: jo drabužiai, muzika, stilius ir net kalbėsena - viskas įgaus visai kitas spalvas.

Išvada - laimi jaunesnė moteris.

Jėgos pasidalinimas

Jaunesnė moteris rūpinasi vyru gyvenime ir dažniausiai jis yra jos “šeimininkas”. Dauguma vyresnių vienišų moterų yra karjeristės. Darbe jos mėgsta vadovauti ir greičiausiai užima svarbias pareigas. Todėl tikėtina, kad vadovaus jos ir gyvenime.

Išvada - laimi jaunesnė moteris.

Kaip manote jūs?