„No Small Contact“

„No Small Contact“ visai neseniai atsiradusi interneto svetainė, siūlanti žymiai įvairesnį, nei kiti pažinčių portalai paslaugų spektrą: nuo verslo iki asmeninių pažinčių. Ji unikali tuo, kad neskatina bendravimo internete, o tik padeda suvesti panašių interesų, pomėgių žmones, rašoma pranešime spaudai. Svetainės įkūrėjo Edvino Micutos noras buvo, kad žmonės kuo daugiau bendrautų gyvai, todėl čia galima sutikti savo profesijos atstovų ar tų pačių pomėgių žmones, atrasti bendrų sąlyčio taškų, o vėliau pažintį tęsti pietų pertraukos metu, bendrame renginyje ar užsiimant bendra laisvalaikio leidimo forma. Platforma skirta kiekvienam žmogui, kuriam aktualios naujos pažintys. Ji pravers žmonėms, turintiems šiuos tikslus:

  • ieškant antros pusės;
  • norint susirasti draugų;
  • norint pasidalinti patirtimi, ieškant mentoriaus;
  • norint išplėsti verslą, ieškant verslo partnerių;
  • norint investuoti, ieškant investuotojų;
  • ieškant užsakymų ar darbo;
  • ieškant naujų idėjų;
  • ieškant darbuotojų ar laisvai samdomų specialistų.


Trūkumai. Šio portalo trūkumas, kad užsiregistravę asmenys daugiausiai yra vilniečiai ir kauniečiai, o kitų miestų atstovų nėra daug.

2. „Darni pora“

Tai pažinčių portalas, paremtas psichologiniais testais ir psichologiniu suderinamumu. Norint užpildyti anketą, tenka atsakinėti į daugybę klausimų, kurių tikslas yra nustatyti asmenybės tipą. Užpildžius anketą, jums parenkami žmonės, su kuriais, atsižvelgiant į testo rezultatus nusprendžiama, jog turėtumėte derėti.

Šios pažinčių svetainės pliusas, kad joje esantys asmenys yra rimtai nusiteikę ieškoti savo antrosios pusės. Jų nusiteikimą „patvirtina“ 18 arba 39 eurų nario mokestis pusei matų, kuris privalomas, norint naudotis pagrindinėmis svetainės paslaugomis.

Trūkumai. Už pagrindines paslaugas, žinučių rašymą kitiems nariams reikia sumokėti nario mokestį.

3. „Kito link“

Tai krikščioniška pažinčių svetainė. Tai reiškia, kad čia galima sutikti daug katalikų, protestantų, tikinčių Dievu asmenų. Tai turėtų reikšti, kad nariai atsakingai žiūri į santykius ir puoselėja vidines vertybes. Vis tik „Kito link“ negali pasigirti dideliu skaičiumi narių. Pavyzdžiui, Klaipėdos rajone svetainė pateikė 70 vyrų anketų nuo 18 iki 65 metų ir 183 šios amžiaus grupės moterų anketų. Taigi, jau supratote, kad čia moterų tris kartus daugiau nei vyrų.

Norintiems čia surasti savo meilę galbūt vertėtų surizikuoti ir sumokėjus 20 eurų pusės metų nario mokestį intensyviai ieškoti žmogaus su panašiomis vertybėmis.

Trūkumai. Nedaug narių, paslaugų kokybė neatitinka kainos.

4. Draugas

„Draugas“ yra gan populiari Lietuvoje svetainė. Jos pliusas, kad užsiregistravę žmonės yra gan aktyvūs ir jų yra daug visuose Lietuvos miestuose. Portalo administracija taip pat stengiasi šį aktyvumą palaikyti ir siūlo įvairių žaidimų, padedančių užmegzti kontaktą. Tiesa, pilnas dalyvavimas juose yra mokamas. Čia renkasi įvairaus plauko atstovai – ieškantys vienos dienos nuotykių ir žmonės, norintys sutikti gyvenimo meilę. „Draugas“ patogus tuo, kad nemažai paslaugų galima gauti nemokamai: susikurti anketą, rašyti žinutes, peržiūrėti kitas anketas.

Trūkumai. Daug nerimtų asmenų, ieškančių trumpalaikių pažinčių.

5. Kiti pažinčių portalai

Sunku išskirti prioritetą dar vienai pažinčių svetainei, todėl pateikiamas trumpas likusiųjų aprašymas.

„Antra pusė“ – dar vienas portalas skatinantis rimtas pažintis.

„Tinder“ – tarptautinė programėlė telefone, kurioje asmenys pasirenkami vien pagal nuotrauką, rodomi pagal vietovės nustatymus. Tarp įvairių žmonių čia gausu ir vienos nakties nuotykių ieškotojų.

„Badoo“ – daugybę narių turinti ir paprasta naudoti tarptautinė svetainė.

„Ieškok“ – patogi naudoti ir gan aktyvi platforma. Visos jos teikia nemažai nemokamų paslaugų.

Nerandate antros pusės? Pasiraitokite rankoves ir imkitės darbo, kurkite anketas, bendraukite ir nepamirškite, jog šio darbo tikslas – gyvi susitikimai, nes tik jie veda į nuoširdžius ir džiaugsmingus santykius!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (215)