Lovoje, kaip ir kare, visos priemonės geros. Drąsiai šiuos puikius komponentus dėkite į bet kokius mėgstamus gėrimus ir derinkite tarpusavyje – gausis puikus energetinis užtaisas dienai ir nakčiai.

Cinamonas

Jūsų libido prisnūdo? Kodėl jums nepakursčius prigesusių jausmų švelniu tirštuoju kokteiliu (jo pagrindu galėtų tapti du obuoliai, viena stiklinė jogurto, viena stiklinė kokosų ar migdolų pieno), įbėrus į ją aromatino natūralaus stimuliatoriaus – cinamono?

Rytų šalyse tai labai paplitęs ingredientas, kuriuo didinamas libido. Ypač populiarus jis tarp moterų, kurios skundžiasi sumažėjusiu lytiniu potraukiu dėl nervinių sutrikimų ar netaisyklingos mitybos.

Imbieras

Kokteilio pagrindą gali sudaryti trys klasikiniai ingredientai: ananasas, apelsinas ir morka. O dabar pasitelkite „sunkiąją seksualinę artileriją“ – imbierą! Be kitų naudingų savybių šis pikantiškas afrodiziakas stiprina kraujotaką, įskaitant ir mažojo dubens esančiuose organuose. Jeigu dažniau pasimėgausite imbieru, galite pradėti jausti geismą, nuo kurio svaigs galva, ir patirti ryškiausią gyvenimo orgazmą.

Vaistinė juodmirtė ir jos pakaitalai

Savo plakimo inde galite pasiruošti štai tokį lytinio potraukio koncentratą: sauja braškių ir aviečių, šaukštas šalavijo sėklų, bananas ir vaistinės juodmirtės milteliai. Pastarasis sąrašo ingredientas yra rūgštoko skonio trintos uogos, kilusios iš Amazonės žemumos Kolumbijoje, Ekvadore, Peru ir Brazilijoje.

Dėl vaistinėse juodmirtėse esančio didelio vitamino C kiekio dietologai šias uogas vadina „vitaminų kapsulėmis“. Pietų Amerikos indėnai jomis gydė dešimtis ligų, o unikalią jų geismą kurstančią savybę atrado japonai.

Kokios galimos pasekmės? Garsi dietologė Silvia Rioblos įspėja: „Šiuose ingredientuose esantis kalis ir vitaminas B padeda stipriau gamintis lytiniams hormonams. Be to, šalavijo uogos yra tikras superproduktas, kuriame itin daug Omega3 riebalų rūgšties, suteikiančios energijos ir skatinančios erekciją.

Vaisinę juodmirtę galima pakeisti obuolių sultimis, kurios gerina natūralią gleivinės terpę ir stiprina malonumą dėl medžiagos, kuri vadinama floridzinu“.

Žalioji galia

Jeigu esate žaliųjų kokteilių mylėtoja, švelniai įtikinkite savo partnerį, kad ir jam verta jų paragauti. Žinoma, su sąlyga, jeigu jis nori patirti neužmirštamą malonumą. Mūsų jaudinantis pasiūlymas: dvi saujos špinatų ir garžgarsčių, saliero šaknis, kriaušė, vienas arbatinis šaukštelis muskato riešuto ir du graikiniai riešutai.

Atspėkite, kuriam iš komponentų abu būsite dėkingi už aistringas scenas miegamajame? Visų pirma, muskato riešutui, kuris laikomas natūraliu afrodiziaku ir stiprina kraujotaką reikiamose vietose. Vis dėlto ir kitų ingredientų nevertėtų nurašyti – tai idealus vitaminų „kuras“, kuris padės atstatyti jėgas prieš jūsų susitikimą miegamajame.

Ženšenis

Dar vienas papildomos seksualinės galios šaltinis, kurio galima įdėti į bet kurias sultis ar tirštąjį kokteilį, yra ženšenis. Jis neabejotinai stiprina geismą ir stimuliuoja lyties organus.

Kakava

Į afrodiziakų sąrašą įtraukiama ir kakava. Ypač žemoje temperatūroje pagamintas šokolado gėrimas, kuriame itin gausu magnio ir triptofano, amino rūgšties, kuri padeda „geros nuotaikos hormono“ serotonino gamyboje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (110)