Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt pataria, kokiais žodžiais galite maloniai nustebinti savo antrąją pusę.

1. Tavo tokios stiprios rankos arba koks tu stiprus. Vienas iš dalykų, kurie vyrams tikrai patinka, tai kai moteris pastebi ir įvertina jų fizinę jėgą. Jūsų gyvenimo draugui tikrai bus malonu žinoti, kad jis yra pakankamai stiprus, kad apsaugotų jus, jei to prireiktų. Jei niekada nieko panašaus nesakėte savo mylimajam, pabandykite tai padaryti ir stebėkite jo reakciją. Tikriausiai liksite nustebinta pamačiusi, kaip jam šis komplimentas patiko.

2. Aš tavimi didžiuojuosi. Jei jūsų mylimajam kas nors pasisekė, pasakykite jam, kaip didžiuojatės jo pasiekimais. Kiekvienam vyrui svarbu išgirsti tai iš mylimos moters. Juk su kuo kitu jei ne su jumis jis nori pasidžiaugti savo sėkme. Išgirdęs, kaip juo didžiuojatės, jis neabejos, kad jį palaikote ir vertinate, o tai labai svarbu kuriant ilgalaikius darnius santykius.

3. Su tavimi aš jaučiuosi kaip karalienė. Būti idealiu vyru jums – tai tikriausiai yra svarbiausias jūsų mylimojo tikslas. Jūsų antroji pusė tikrai nori žinoti, kad jis yra puikus vyras jums ir kad jo buvimas šalia padeda atsiskleisti visoms jūsų moteriškoms savybėms. Neabejokite, kad jam labai svarbu žinoti, kad esate su juo laiminga moteris.

4. Tu esi ypatingas vyras. Juk kiekvienam patinka išgirsti, kad esi išskirtinis. Tokie komplimentai skatina labiau pasitikėti savimi ir padeda jaustis mylimiems. Kuriant ilgalaikius santykius labai svarbu kuo dažniau girti antrąją pusę. Kai komplimentų vienas kitam netrūksta, dažnai ir santykiai yra puikūs.

5. Žaviuosi, kaip tu... Šį komplimentą galite sakyti tūkstančius kartų per dieną, tik kaskart pabaigdama sakinį vis kitaip, ir tai atrodys kaip kitas komplimentas. Žaviuosi, kaip tu manimi rūpiniesi, kaip tu skaniai gamini, kaip prireikus tu mikliai pakeiti automobilio ratus... Pastebėkite viską, ką jis daro gerai – patikėkite, jis tikrai bus laimingas tai girdėdamas.

6. Tu esi mano didvyris. Galbūt šis komplimentas skamba keistai ir jūs galite jaustis šiek tiek kvailai jį sakydama, tačiau jam jis tikrai patiks. Parodykite, kad esate dėkinga dėl to, ką jis dėl jūsų daro. Jei būtumėte viena, tikriausiai susitvarkytumėte ir pati, tačiau juk gyventi kur kas lengviau, kai šalia yra žmogus, kuris visuomet pasiruošęs padėti ir į kurio petį visada galite atsiremti. Pasakykite jam tai.

7. Ačiū, kad atėjai į mano gyvenimą. Parodykite jam, kad vertinate jo pagalbą. Pavyzdžiui, kai jis keliasi vidurnaktį ir važiuoja į visą parą dirbančią vaistinę, kad nupirktų jums vaistų nuo galvos skausmo, nepamirškite padėkoti. Paprastas ačiū kartais gali būti kur kas malonesnis už tūkstančius kitų komplimentų.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!