90 procentų atvejų užtenka įdėmiau įsižiūrėti į potencialaus partnerio elgesį kasdieniame gyvenime, siekiant sužinoti, ar jis tikras Kazanova, ar tik bando tokiu apsimesti. Ir jau visai nebūtina matuoti jo pėdos ar nosies dydžio, siekiant išsiaiškinti jo vyriškumo dydį.

Pirma, panašūs požymiai pernelyg dažnai meluoja, antra, tokiu būdu išsiaiškinti organo dydį erekcijos metu neįmanoma. Paprasčiau tariant, priplūdus kraujui dideli peniai išauga viso labo 2/3 savo pirminio dydžio, kai tuo tarpu maži padidėja 2,5 karto.

Gali būti, kad jūsų laukia nusivylimas, jei...

...Jis pernelyg daug kalba (ypač apie seksą)

Polinkis paversti pokalbį monologu, visiškai neklausant pašnekovo ir nuolat jį pertraukinėjant, byloja apie tai, kad ir lovoje vyras elgsis panašiai. Kitaip tariant, galvos tik apie save. Toks egoistas tikras, kad kiekviena moteris turi pasiekti orgazmą vien nuo fakto, kad yra jo lovoje, o kitos bereikalingos pastangos – visiška nesąmonė.

Klausiamosios intonacijos ir perklausimai kalba apie tai, kad kavalierius geriausiu atveju – drovus ir neryžtingas, blogiausiu atveju – mamytės sūnelis, kuris negali išsiversti be griežtų nurodymų. Po sekso gali likti nemalonus įspūdis, lyg jūs jo siekėte, o ne atvirkščiai.

Reikia būti itin atsargiai, jei vyras visas kalbas sukus apsukus suveda į moteris. Veikiausiai jį domina jo paties reputacija, bet ne partnerės pasitenkinimas, o tokio susidomėjimo priežastis, ko gera, yra arba jo potencijos problemos, arba mažas savęs vertinimas. Jūs norite, kad jis imtų pasitikėti savimi jūsų sąskaita?

...Jis sunkiai išsiskiria su pinigais

Aiškus fizinis ir dvasinis diskomfortas, kuris kyla vyrui atsiradus būtinybei išsitraukti piniginę ir išsiskirti su pinigais – dar vienas faktas „prieš“. Pakanka prisiminti tai, kad psichologai dažnai susieja pirkimo faktą ir orgazmą, ir padaryti išvadas. Deja, šykštuoliai ir lovoje lieka šykštuoliais, šykštinčiais glamonių.

...Jis godžiai ryja

Vyras valgo taip, lyg dalyvautų greičiausio suvožtinio valgymo konkurse – godžiai kramto, ryja nesukramtęs ir ne itin paisydamas etiketo taisyklių? Neskubėkite to įvertinti kaip jūsų kulinarinio meistriškumo įrodymo, jei vaišinate jį savo namie. Miegamajame jis elgsis taip pat – geriausiu atveju preliudija neužsitęs, blogiausiu – jos nebus visai. Viskas truks dvi minutes, o po to ilgai gulėsite lovoje žiūrėdama į lubas ir ilgesingai galvodama tema: „Kas čia buvo, Vatsonai?“

...Jis prastai bučiuojasi

Pasakymas „prastai“ čia reiškia ne tiek bučinių techniką (nors svarbi ir ji), o tai, kokius jausmus bučiniai jums sukelia. Jei atrodo, kad burnoje nuo jo bučinių darosi pernelyg šlapia ir nemalonu, dantys trukdo ir šiaip, tiesiog bjauru – nesitikėkite, kad vyriškis reabilituosis lovoje.

Jei bučinių metu jo delnas lyg pats savaime atsiduria ant jūsų užpakalio (ar kaklo) ir ima jus „valdyti“, būkite tikri, tuo momentu, kai ryšitės oraliniam seksui, jis elgsis lygiai taip pat – naudosis jumis kaip žaisliuku iš sekso parduotuvės, visai nesirūpindamas jūsų patogumu. Žinoma, kai kurioms moterims patinka paklusti, tačiau jei jūs ne iš jų tarpo, tokia taktika – paskata susimąstyti.

...Jo eisena primena Buratiną

Jei vyras vaikšto lyg medinis ir nemoka judėti pagal muziką – laukite nerangumo ir seksualinėje sferoje. Menkas gebėjimas valdyti savo kūną žymi ne itin aukštus sugebėjimus lovoje. Pagalvokite: kaip vyras gali būti geras meilužis ir moters kūno žinovas, jei jis nesugeba susitvarkyti su savo kūnu? Vėlgi – visiškas fizinio pasirengimo nebuvimas, ko gero, sutrukdys jam tapti lyderiu seksualiniame maratone.

...Jis – siekiantis tikslo

Vyras, turintis mylimą darbą, žinoma, labai gražu – bet tik tuo atveju, jei jam tai nėra absoliutus viso gyvenimo tikslas. Seksas gali būti ir neblogas – tačiau ypatingos įvairovės tikėtis nereikėtų. Kai tik jis supras, ką reikia daryti ir kokia tvarka, kad jūs pasiektumėte viršūnę, ekspromtų ir eksperimentų nelaukite. Jis visada judės link tikslo trumpiausiu, patikrintu keliu ir... veiks pagal vieną ir tą pačią schemą.

Galima laukti malonių staigmenų, jei...

Jums patinka, kaip šis vyriškis kvepia (patinka ne tik kvepalai, bet ir jo natūralus kūno kvapas po dušo).

Nuo jo balso jums sukasi galva – kuo gražesnis jis jums atrodo, tuo audringesnis bus seksas.

Jo stiprūs ir tuo pat metu lankstūs, gražūs pirštai.

Jis fiziškai gerai sudėtas, bet ne kultūristo kūno sudėjimo.

Moka sakyti nebanalius komplimentus ir daro tai su malonumu.

Jis žvelgia jums į akis, o ne nurenginėja žvilgsniu.

Jis retai priima sprendimus, liečiančius jus abu, vienas – nori išgirsti ir jūsų nuomonę.

Jis visada dėmesingas ir pastebi bet kokias smulkmenas ir niuansus.

Jūs vienas kitu pasitikite.

Saldainio testas

Vokiečių psichologai rekomenduoja atlikti „saldainių testą“ – pavaišinti susidomėjimo objektą saldainiu su popierėliu (geriau imti saldainį su įdaru), o paskui stebėti, ką vyras daro su popierėliu. Reikia pastebėti – ne visi vyrai smaližiai, taigi geriau paimti ką nors neutralaus, pavyzdžiui, kramtomąją gumą, ir jokiu būdu neskubėti atliekant šį testą.

Jis išvyniojo saldainį ir iškart išmetė popierėlį. Žvelkite, ką jis darys su turiniu – tuoj pat įsidės į burną? Seksas bus greitas ir trumpas.

Iš popierėlio lanksto origamius? Su juo yra tikimybė susipažinti su Kamasutros pozomis.

Slepia popierėlį kišenėje? Jis – išauklėtas berniukas (ar bando tokiu pasirodyti), tačiau išradingumas – toli gražu ne stipriausia jo pusė. Panašu, jis pedantas ir rinksis vieną ir tą pačią misionieriaus pozą.

Jis lygina popierėlį iki idealaus lygumo? Veikiausiai lepins ir jus, kol nesusilauks atsakomosios reakcijos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)