Kaip mus viskas tenkina, nėra pretekstų pykčiams. Na o netinkama mityba gali neigiamai paveikti mūsų gyvenimą, rašo DELFI.lv. Kokių produktų geriau atsisakyti, kad nesutrikdytume intymaus gyvenimo idilės?

Alkoholis

Filmuose visos romantinės vakarienės, kurios baigiasi miegamajame, būtinai prasideda nuo alkoholio. Vieniems taurė kita suteikia drąsos, kiti galvoja, kad alkoholis sustiprina libido. Ir pirma, ir antra – mitas. Po alkoholio susilpnėja seksualiniai pojūčiai, sumažėja jautrumas prisilietimams, orgazmas būna kur kas silpnesnis. Na o padauginus, iki sekso apskritai galima ir neprieiti.

Daug vaisių

Romantiškas pasimatymas prasideda nuo pagrindinio patiekalo, o baigiasi desertu iš vaisių. Bet jeigu galvojate apie intymius santykius, geriau nevalgyti vaisių iš karto po pagrindinio patiekalo, nes prasideda puvimas, sulėtėja virškinimas, ima pūsti pilvą. Vargu ar kas galės visiškai atsipalaiduoti, kai visos mintys suksis apie sutrikusį virškinimą. Taigi – jokių braškių su grietinėle, nors šios uogos ir laikomos sekso simboliu.

Greitojo maisto

Greitasis maistas turi tik vieną privalumą, ir tą patį labai abejotiną – nereikia gaišti laiko prie viryklės, po 2 min. sulaukiate užsakymo. Bet toks maistas užkemša kraujagysles, o pirmosios nukenčia kraujagyslės penyje ir vaginoje. To pasekmė – sumažėja jautrumas. Be to, galimas ir antsvoris, o jis – daugelio kompleksų intymiame gyvenime priežastis.

Rūkyti produktai

Rūkyti produktai kenkia lytinėms liaukoms, pasekmė – problemos seksualiniame gyvenime.
Verta atsiminti, kad nuo mitybos priklauso mūsų nuotaika ir sveikata. Tinkamai maitinkitės, sportuokite, atsisakykite žalingų įpročių, ir pastebėsite, kad problemų seksualiniame gyvenime nebeliks.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)