Nors daugelis vyriškosios lyties atstovų dažnai nežino, ką geriausia pirkti savo mylimosioms, dienraštis „The Independent“ dovanų ieškančiuosius ramina – moterims dovanas pirkti nėra taip sunku.

Žinoma, nesunku griebtis pačių banaliausių ir paprasčiausių dalykų – širdelės formos saldainių dėžučių ar pigių, paskubomis išrinktų rožių, bet verčiau rinkitės juvelyrinius dirbinius, makiažą ar odos priežiūros priemones.

Toms, kurios mėgsta darytis makiažą, puikiausia dovana būtų riboto leidimo dovanų rinkinys iš jos mėgstamos kosmetikos gamintojo.

Taip pat puikus dovanos variantas moterims yra kvepalai. Jeigu ji turi mėgstamą ir dažnai naudojamą kvapą – nupirkite naują buteliuką arba ieškokite panašaus aromato.

O štai vonios priemonės ir kūno priežiūros produktai moterims yra dovana, puikiai tiksianti bet kokia proga, taip pat ir Meilės dienos.

Ieškodami dovanos madą mėgstančioms moterims, rinkitės klasikinius juvelyrinius dirbinius, apatinį trikotažą, rankines ar netgi stilingų batų porą. Tačiau atminkite – svarbu neįsijausti į parduotuvėse iškabintas raudonos ir rausvos spalvos dekoracijas ir negriebti šių atspalvių rankinės. Visada stenkitės atminti, ką mylimoji mėgsta.

Jeigu išrinkti apatinį trikotažą yra per sunki užduotis ar tiesiog nederama, niekada pro šalį neprašausite ir pirkdami pižamą. Žinoma, bet koks pirkinys netiks – raštą pasirinkite pagal jos skonį arba rinkitės prabangiai atrodančią pižamą.

Valentino diena – tai ne tik brangios ir apgalvotos dovanos. Tad nenorintys ar negalintys išlaidauti, nesijaudinkite – daugeliui moterų pakaks romantiško poelgio ir kažko, kas parodytų, kad jūs Meilės dienai bent šiek tiek ruošėtės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)