Sulaukus 21-erių, nebelieka gimtadienių, kurių nekantriai lauktume. Tačiau tai turėtų pasikeisti, rašo Womenshealthmag.com.

Internetinės platformos „Happify“ surengtoje apklausoje dalyviai turėjo atsakyti į svarbiausią klausimą: kada žmonės gali mėgautis geriausiu seksu savo gyvenime?

50-60 m. dalyviai (tie, kurie tikrai žino), tvirtino, kad labiausiai seksu mėgavosi būdami vyresni nei 40-ies, ypač dažnai figūravo skaičius 46. Nieko sau!

Apklausoje paaiškėjo dar keli įdomūs faktai apie seksą. Pavyzdžiui, pasirodo, laimingiausios yra tos poros, kurios mylisi vidutiniškai kartą per savaitę. Taip pat paaiškėjo, kad statistinis Amerikos gyventojas seksu mėgaujasi du-tris kartus per mėnesį (ir turintys ilgalaikius partnerius, ir jų neturintys).

Tad nebeverta jaudintis dėl to, kad nesimylite kiekvieną naktį, kaip tie triukšmingi jūsų kaimynai.

Tačiau verta atkreipti dėmesį į faktą, kad vyresnio amžiaus poros, kurios mylisi reguliariai, yra laimingesnės nei tos, kurios tai daro retai.

Ir galiausiai, kone 50 proc. porų – nepriklausomai nuo amžiaus – prisipažino, kad geriausius seksualinius pojūčius patiria su dabartiniu partneriu. Tad artėdami prie epinio 46-ojo gimtadienio nepamirškite susirasti tinkamo partnerio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (639)