Net 95 procentai apklausoje dalyvavusių moterų prisipažino, kad pietūs su vyriško grožio etalonu joms nekeltų jokio malonumo. Tai gal vertėtų vyrams nulipti nuo treniruoklio, nusipirkti dėžutę saldainių ir pasidalinti jais su savo širdies dama? Ar vis dar yra pakankamai moterų, kurios pirmenybę teikia pasitempusiems ir daug dėmesio savo išvaizdai skiriantiems vyrams?

Štai dvi skirtingos nuomonės.

Už pasitempusius

Televizijos muilo operos „The Only Way is Essex“ žvaigždė Danielle Armstrong, kurią sieja romantiški santykiai su kolega Jamesu Locku, pasisako už pasitempusius vyrus.

„Kai mudu su Jamesu atostogavome Turkijoje, akimirka jam išlipant iš baseino buvo tarsi iš filmo apie Džeimsą Bondą. Jis buvo įdegęs, raumeningas ir aš mačiau, kad kitos moterys žiūri į jį. Labai tuo didžiavausi“, – kalba aktorė.

Ji mano, kad nėra tragedijos, jeigu vyras šiek tiek apvalesnių formų, tačiau neslepia pati neabejotinai pirmenybę teikianti sportiškiems ir pasitempusiems stipriosios lyties atstovams. „Man patinka, kai mano vyras didžiuojasi savo išvaizda. Mėgstu, kai Jamesas apkabina mane ir aš jaučiu jo raumenis – jis toks stiprus, – toliau pasakoja D. Armstrong. – Aš visada didžiavausi savo išvaizda ir stengiuosi išsaugoti formas, tad manau, jeigu vienas iš partnerių tikrai rūpinasi savo išvaizda, o kitas ne, tai gali šiek tiek atsiliepti santykiams“.

Aktorei patinka, kad šiais laikais vyrai taip rūpinasi savo išvaizda. Jos teigimu, kai tiek daug rašoma apie nutukimą ir sveikatos problemas, tikrai reikia sveikai maitintis, treniruotis ir palaikyti formą.

„Nenorėčiau būti su su vyru, kuris nesididžiuoja savo išvaizda. Dedu daug pastangų tam, kad gerai atrodyčiau, tad kodėl mano vyras neturėtų daryti to paties? – klausia D. Armstrong. – Iš tikrųjų „The Only Way is Essex“ vaikinai deda kur kas daugiau pastangų nei mes, merginos, kad atrodytume gerai. Jų laukia fotosesija ir jie visi treniruojasi bei stebi, ką valgo. Vieną dieną visi kartu leidome laiką ir kol mes, merginos, godžiai valgėme makaronus, vaikinai mėgavosi tik salotomis, daržovėmis ir vištiena“.

Aktorė nesutinka, kad jos mylimasis J. Lockas perdėtai rūpinasi savo išvaizda. „Jis netepa vašku visų savo plaukų, nesileidžia botokso ir nedailina antakių, kaip daro kai kurie vyrukai. Tai, kad jis taip puikiai atrodo, man spaudimo nedaro. Iš prigimties esu gundančių formų ir jam tai patinka. Jeigu numetu svorio, jis man sako, kad atrodau per liesa“, – sako pašnekovė.
D. Armstrong patinka sportuoti ir motyvacijos tam ji pasisemia būdama kartu su Jamesu, nes tuomet jie gali eiti į sporto salę abu. „Bėda tame, kad jam nepatinka, kai aš ten būnu! Jis sako, kad blaškau jo dėmesį ir jis painiojasi su visais tais treniruokliais, – sako aktorė. – Darbo dienomis mes maitinamės sveikai, o savaitgaliais galime šiek tiek atsipalaiduoti. Sekmadieniais mes turime „laisvadienį“, kai galime suvalgyti kebabą, keptų bulvyčių, kinų ar indų maisto ir patogiai įsitaisę ant sofos žiūrėti „The X Factor“. Pagaliau, man patinka žiūrėti į vyrą, kuris gerai atrodo... Su Jamesu galiu tuo mėgautis“.

Už kresnus vyrus

O štai aktorė Lucy-Jo Hudson, ištekėjusi už kolegos Alano Halsallo, laikosi priešingos nuomonės.

„Alas yra vyrų vyras ir aš absoliučiai jį myliu. Jis atsikelia ryte, nusiprausia veidą ir išlekia pro duris į darbą. Jis nusistato žadintuvą likus 10 minučių iki tada, kai turi išeiti. Negalėčiau pakęsti, jeigu jis ilgas valandas vonioje dabintųsi, tvarkytųsi plaukus, skustųsi, terliotųsi su įvairiais produktais ir veido kremais taip, kaip tai daro kai kurie vyrai, – neslepia ji. – Jis mankštinasi žaisdamas golfą, o abu palaikome formą lakstydami paskui savo dukrą Sienną, kuriai neseniai sukako vieneri . Jeigu jis valandomis būtų sporto salėje, liktų mažiau laiko buvimui kartu su šeima, ko nei vienas iš mūsų nenorėtume. Mums labai patinka išeiti kartu pavalgyti visai šeimai, tad jeigu kažkuris iš mūsų labai prižiūrėtų svorį ar laikytųsi griežto treniruočių grafiko, to tektų atsisakyti“.

L. J. Hudson prisipažįsta, kad jai labai patinka tai, kad jos sutuoktinis yra natūralus ir tvirtas. „Jis tikras pliušinis meškinas ir tai vienas iš dalykų, kurį jame myliu. Šiais laikais ir vyrai, ir moterys taip spaudžiami gerai atrodyti, tačiau manau, kad daugumai moterų labiau patinka šilti, rūpestingi, protingi ir, svarbiausia, prajuokinti sugebantys vyrai, o ne tie, kurie labiausiai susirūpinę savo išvaizda. Štai kodėl įsimylėjau Alą. Jis dažnai mane priversdavo juoktis ir toliau tai daro, – atvirai pasakoja aktorė. – Kai pirmą kartą jį pamačiau, jis nešiojo auksinius papuošalus ir siaubingai rengėsi, tačiau aš įsimylėjau už viso to slypinčią asmenybę. Manau, žmonės nesupranta, koks jis protingas“.

L. J. Hudson apgailestauja, kad žmonėms jos sutuoktinis asocijuojasi su jo personažu Tyrone'u, kuris yra kvailokas ir patiklus: „Tačiau Alas yra vienas iš nuostabiausių mano žinomų žmonių. Jis protingas, mandagus ir išmano daug dalykų. Mes nuostabiai pasikalbame ir mes tikrai žinome, kuo abu kvėpuojame. Kartu praleidome dešimt metų ir mums vis dar smagu kartu, mes puikiai sutariame ir tai svarbiausia“.

Aktorė įsitikinusi, kad dauguma vyrų su metais darosi tik žavesni ir ji tą patį gali pasakyti apie savo sutuoktinį.

„Žmonės linkę pamiršti, kad raumeningas kūnas nėra amžinas, o štai gebėjimas kitą prajuokinti niekada tavęs neapleidžia. Galų gale, svarbu viduje esanti asmenybė ir to negali pakeisti joks sporto salėje praleistų valandų skaičius“, – reziumuoja L. J. Hudson.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1113)