Žvelgiant į meilę iš mokslo pozicijų, tyrinėjant ją per mikroskopą, šį jausmą galima paaiškinti organizme vykstančiomis cheminėmis reakcijomis ir procesais. Egzistuoja netgi posakis „meilės chemija“.

Sudedamųjų cheminių meilės dalių nežinome, tačiau jaučiame. Vienos iš jų – kvapai, kurie arba patinka ir traukia, arba nepatinka ir atstumia. Visa laimė, kad galima išmokti pritraukti priešingos lyties atstovus su kvapais.

Jūsų dėmesiui – koki kvapai jaudina vyrus.

Muskatas

Muskato kvapas – labai stiprus afrodiziakas, nes šis aromatas vyrams asocijuojasi su intymiomis moters kūno vietomis. Jei damos parfumerijoje yra nors kiek muskato kvapo, priemones galima drąsiai pasitelkti siekiant stipriosios lyties dėmesio ir norint sustiprinti savo seksualinę energiją. tik nepersistenkite, kad poveikis nebūtų priešingas trokštamam.

Vanilė

Šis saldus kvapas siejamas su saldumynais ir pasitenkinimu, suvalgius saldumynų. Vyrų smegenyse vanilė visada asocijuojasi su malonumu, todėl vanile kvepianti moteris atrodo labai skani, norisi jos paragauti, sužinoti jos skonį. Užuodus vanilę, vyrui sukyla seksualinis apetitas.

Cinamonas

Šis rytietiškas aromatas, kaip ir vanilė, asocijuojasi su kažkuo skaniu ir egzotiniu. Skanu ir egzotiška – koks vyras liks abejingas ir nepanorės pasmaguriauti.

Levanda

Levandos kvapas nuo seno laiko meilės aromatu. Anksčiau buvo tradicija – jaunavedžiams į patalus įdėti levandų maišelį, kad meilės liepsna būtų karštesnė, o pirmoji vestuvinė naktis įsimintinesnė. Tad levandų kvapo kvepalai ar kosmetika – puikus afrodiziakas, kuriuo vertėtų pasinaudoti, norint sugundyti vyriškį.

Kokosas

Kokoso kvapas vos juntamas, asocijuojasi su gėriu, jaukumu, egzotiniais kraštais, jūra, smėlėtu paplūdimiu. Įdomiausia, jog šiuo metu madingas kokoso aromatas. Žinote, kokius kvepalus mylimosioms dažniausiai perka vyrai internetu? Tus, kurių sudėtyje yra ir kokoso aromato. Regis, pasąmoningas pasirinkimas. Jiems norisi, kad mylima moteris kvepėtų svajone apie nerūpestingą pasaulį, na o kokoso kvapas tam tinkamiausias.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (272)