1. Vitaminų trūkumas. Esant naudingų medžiagų stygiui, krenta lytinių hormonų lygis, sumažėja potencija ir erogeninių zonų jautrumas.

2. Oro pasikeitimas. Slėgio, drėgmės ir temperatūros pokyčiai provokuoja kraujagyslių spazmus, dėl ko kenčia kraujotaka ir šilumos apykaita, atsiranda nuovargis ir mieguistumas.

3. Rudeninė depresija. Kadangi trūksta saulės šviesos, organizme sumažėja hormonų, atsakingų už įtampos mažinimą ir džiaugsmo didinimą, kiekis.

4. Poatostoginis sindromas. Grįžus į įprastą darbinį rėžimą po vasaros ir rudens atostogų dažnai žmogus pradeda jausti stresą.

5. Baimė nusirengti. Pasibaigus maudynių sezonui, dauguma moterų leidžia sau atsipalaiduoti, todėl grįžę papildomi kilogramai verčia manyti, kad jos nebėra tokios patrauklios vyrams.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)