Per didelis savarankiškumas

Pradėkime nuo to, kad moteris, gyvenanti pagal principą „aš viską galiu pasidaryti pati“, natūraliai traukia silpnus vyrus. Jie kaip tik ieško moters, kuri visada viską darytų pati. Be to, toks moters elgesys gali daugelį stipriosios lyties atstovų paversti silpnais. Kai vyras pamato, kad moteris pati su viskuo susitvarko – jis nustoja stengtis ir dažnai patogiai įsitaiso ant savo mėgstamos sofos, priešais televizorių, bei netrukdo savo sielos draugei demonstruoti savarankiškumą. Tad, bent jau kartais, prevenciniais tikslais, būtina vyrui parodyti, kad jums reikalinga jo pagalba.

Stiprių vyrų nebeliko?

Manote, kad stiprių vyrų nebėra? Netiesa, tiesiog jūs pačios to nesuprasdamos atkreipiate dėmesį į tuos vyrus, kurie patvirtins jūsų įsivaizduojamą tiesą. Kai moteris įsitikinusi, kad visur yra tik silpni vyrai, jie nuolat pateks į jos akiratį. Žmonės yra linkę atkreipti dėmesį tik į tuos dalykus, kurie atitinka jų lūkesčius, ir ignoruoti visa kita.

Perdėtas pasitikėjimas savimi

Jei nuolat kalbate vien apie save ir esate linkusi išaukštinti savo pasiekimus, stiprų vyrą tai gali gąsdinti. Pasistenkite mažiau girtis ir dažniau pasidomėti jus supančiais žmonėmis – rūpestinga moteris atrodo kur kas patraukliau nei pagyrūnė.

Perdėtas rūpinimasis savo išvaizda

Žinoma, graži išorė yra didelis moters privalumas, tačiau vidus neturėtų būti tuščias. Nepamirškite, kad stiprūs vyrai dažniausiai būna ir protingi. Jei visą savo laiką skirsite vien tik išvaizdos puoselėjimui, tikėtina, kad su tokiu vyru neturėsite apie ką kalbėtis. Jei visą dieną praleisite grožio salonuose ar parduotuvėse, vakare neturėsite ką papasakoti savo simpatijai. Atraskite pomėgių ir gilinkite savo žinias jums patinkančioje srityje – stipriam vyrui yra labai svarbu, kad jo moteris turėtų mėgstamos veiklos.

Pora susižadėjo paplūdimyje.

Perdėtas rafinuotumas

Nuolat lankotės teatre ar meno galerijose, galite nė nemirktelėjusi išvardinti visus žymiausius kompozitorius, o prabangių pietų metu puikiai žinote, kam yra skirti visi stalo įrankiai ir mokate jais naudotis.. Puiku, tačiau, jeigu nuolat tai demonstruosite, natūralu, kad net ir pats stipriausias vyras šalia jūsų gali jaustis tarsi balta varna. Tikrai ne visi žmonės gali pasigirti tokiomis žiniomis ar įgūdžiais, tad jeigu nuolat tai pabrėšite, bet kuris vyras šalia jūsų gali pasijusti blogai.

Noras visada būti teisia

Jei visuomet stengiatės įrodinėti savo tiesas, turėtumėte užduoti sau klausimą: norite būti teisi ar laiminga? Turite suprasti, kad bendraujant su stipriosios lyties atstovu kartais geriau prigesinti kilusį ginčą ir nusileisti.

Noras nurodinėti, kaip „reikia“ elgtis

Stiprus vyras tikrai nenorės šalia matyti moters, kuri nuolatos nurodinėja, kaip jam reikia elgtis vienoje ar kitoje situacijoje. Kad ir kaip norėtumėte, kad vyras jums visada atidarytų automobilio dureles, atšalus orui paduotų savo paltą ar kitaip jumis pasirūpintų, tikrai nereikia apie tai kalbėti garsiai. Jei kiekviename žingsnyje vyrui aiškinsite, kaip jis „turėtų“ pasielgti, tikėtina, kad jūsų santykiai ilgai netruks.

Naudos ieškojimas

Jei parodysite, kad pagrindinė vyro užduotis – už viską mokėti, tai gali atbaidyti net ir tuos vyrus, kurie neturi jokių finansinių rūpesčių. Žinoma, nieko blogo, jei vyras apmokės vakarienę restorane, tačiau neturėtumėte kalbėti apie tai, kad vyras privalo išlaikyti moterį. Jei vyrui atrodys, kad jūs tiesiog ieškote rėmėjo, tikėtina, kad jau po pirmojo pasimatymo pasuksite skirtingais keliais. Stiprūs vyrai nori rūpintis savo moterimis, tačiau to negalima reikalauti.

Perdėtas dėmesys

Jei vos tik pasibaigus pasimatymui pradėsite rašyti žinutes, o praėjus valandai jau kalbėsite apie tai, kaip jo pasiilgote, tikėtina, kad vyrą tai išmuš iš vėžių. Palikite jam laisvės ir nesistenkite suvaržyti. Geriau šiek tiek palaukite, kol jis pats parodys jums dėmesį, ir tuomet galėsite atsakyti tuo pačiu. Žinoma, kartais ir jūs galite imtis iniciatyvos, tačiau nepamirškite, kad kiekvienam žmogui yra svarbu turėti asmeninės erdvės.

Noras kuo greičiau ištekėti

Net jei to nepasakysite tiesiai šviesiai, vyras tą tikrai supras iš jūsų kalbų ir veiksmų. Vertėtų per daug neskubinti įvykių – jei jau pirmųjų pasimatymų metu tiesiog degsite nekantrumu savo simpatiją supažindinti su savo tėvais, tikėtina, kad vyrui tai nepatiks.

Noras konkuruoti

Jei esate nepralenkiama karjeristė, kuri trokšta su kitais konkuruoti ir demonstruoti savo pranašumą, tai gali išgąsdinti stiprų vyrą. Jei vyrui atrodys, kad jūsų ambicijos yra didesnės nei jo, jam galite tapti tik drauge ar verslo partnere, bet tikrai ne jo mylimąja. Žinoma, kiekvienoje taisyklėje pasitaiko išimčių – kai kuriems vyrams iš tiesų patinka stiprios ir ambicingos moterys.

Nuolatinis pagalbos poreikis

Nors dauguma vyrų džiaugiasi, jei gali pasirūpinti savo moterimi, tačiau ilgainiui tai ima varginti. Jei nuolatos prašysite, kad jis parvežtų jus iš darbo, norėsite, kad ginčo su kitais žmonėmis metu vyras jus užstotų ir apgintų, natūralu, kad santykiai gali greitai nutrūkti. Taip, stiprūs vyrai tikrai nori pasirūpinti savo mylimosiomis, tačiau viskam yra ribos: jei jums trūks savarankiškumo, gali būti, kad jūsų santykiai ilgai nesitęs.