Tačiau šioje publikacijoje kalbėsiu ne apie Juos. Čia stengsiuosi pasidalinti mintimis apie tuos vyrus, kurie ieško meilės, sekso, santykių su transeksualais. Su tais žmonėmis, kurie yra vyrai, kurie padarę sau plastines operacijas krūtinės didinimo klausimu, geriančius moteriškus hormonus, o, tuo pačiu, turinčius svarbiausią atributą- varpą.

Štai kokias internautų mintis sugebėjau surasti internetinėje plotmėje:

„Mano vyras vyksta į Tailandą 3-4 kartus per metus... Aš slaptai įsmukau ir perskaičiau vyro facebook susirašinėjimus. Sužinojau, kad ten jis turi vyruką, su kuriuo susitikinėja. Mačiau jo foto- tai labai gražus vyras su silikoniniais papais...”

„Mane transeksualai žavi. Aš žiūriu pornografiją tik su jais ir išgyvenu neapsakomus jausmus. Tikiuosi ateis laikas, kuomet turėsiu santykių su jais...”

„Turėjau seksualinę patirtį su transeksualu. Pirmąsyk pasijaučiau tikru vyru! Visos prieš tai buvusios bobos, kurios buvo pas mane prieš tai- tai tik buvo parodija...”

Tačiau šioje publikacijoje kalbėsiu ne apie Juos. Čia stengsiuosi pasidalinti mintimis apie tuos vyrus, kurie ieško meilės, sekso, santykių su transeksualais. Su tais žmonėmis, kurie yra vyrai, kurie padarę sau plastines operacijas krūtinės didinimo klausimu, geriančius moteriškus hormonus, o, tuo pačiu, turinčius svarbiausią atributą- varpą.

Pamėginkime suprasti, kokios svarbiausios tokio partnerio paieškų priežastys? Aš nekalbu apie situacijas, kuomet žmonės susitiko, įsimylėjo vienas į kitą, kuomet tokia patirtis padėjo susikurti tvirtus santykius. Tačiau kalbu apie tuos vyrus, kurie tikslinai ieško tik SEKSO SU ŠIAIS ŽMONĖMIS.

Priežastys gali būti įvairios, ir visos tuo pačiu metu. Pasistengsiu jas įvardinti:

Naujumo efektas. Žmonės dažnai ieško kažko naujo, neįprasto, kokios nors naujos gyvenimo patirties. Juks seksas su transeksualu daugeliui vyrų yra nauja ir jis vyksta kitaip, išskirtinai. Ši patirtis yra kitokia, nepanaši į buvusias, netikėta ir stebinanti- todėl dalis vyrų nori tai išmėginti.

Galimybė „papūsti prieš vėją”. Beveik kiekvienoje visuomenėje egzistuoja sudėtingas požiūris ir santykis į transeksualus. Dar neseniai kai kuriose valstybėse šiuos žmones laikė psichiškai nesveikais. Ryšys su transeksualu siūlo vyrams sulaužyti nustatytas visuomenines normas, o tokia galimybė daugeliui atrodo labai žavi.

Paslaptingumas. Toks ryšys - visuomet didelė paslaptis. Sutikti tokį žmogų, atrasti su juo ryšį, susitikti- kažin ar dažnai gali pasitaikyti tokia paslaptingumo akimirka, kurią vyras gali įgyvendinti. Poreikis slėptis nuo visuomenės dar daugiau prideda adrenalino.

Su tokiu partneriu nėra įmanoma turėti vaikų. Reprodukcijos klausimu, seksas su transeksualu yra absoliučiai saugus, nes šis žmogus fiziologiškai yra vyras. Nereikia nešti jokios atsakomybės, kuri yra santykyje su moterimi. Toks partneris nepareikalaus susituokti dėl nėštumo.

Ribų naikinimas. Dar Z.Froidas rašė apie tai, kad yra neįveikiamos ribos- tai lytis ir amžius. Transeksualas- tai iššūkis. Santykis tarp vyro ir moters yra priimtas visuomenės daug tūkstančių metų, yra kuriamos šeimos, šios priešingos lytys gyvena viena su kita, planuoja ateitį. Transeksualai- tai ribų naikinimas tarp lyčių. Ne veltui juos vadina „trečiąja lytimi“.

Galimybė pasijausti visagaliu santykyje su transeksualu. Lytinio aktu metu gali save identifikuoti su partneriu, empatijos dėka išgyventi jo jausmus, norus, aistrą. Vyras, pradedantis seksualinius santykius su transeksualu, gali save identifikuoti savo partnerio vietoje ir būti akto metu tiek savimi, tiek jausti save „kita būtybe” ar net moterimi.

Mada. Mūsų visuomenėje yra madinga būti kitokiu nei visi. Kartais santykių su transeksualais paieška gali būti paprasta šiuolaikinių tendencijų paieška. Vienas turi “kietą” automobilį, kitas turi madingą šuniuką, na o pas trečią- madingas partneris.

Asmeninio tvirto identiškumo neturėjimas. Daugelis gali neigti savo homoseksualumą arba biseksualumą kitiems, tačiau ne patys sau. Tokiu atveju santykis su transeksualu šiems žmonėms nėra iššūkis.

Seksualinis kraštutinumas. Asmenybės sutrikimai, psichopatija, poreikis kompensuoti savo nepilnavertiškumą ir kiti psichologiniai sunkumai gali priversti žmogų ieškoti tokių partnerių.

Mes galim įvairiai reaguoti į transeksualus, tačiau svarbu nepamiršti, kad šie žmonės yra mūsų visuomenės dalis. Tai ne tik mūsų visuomenės, tačiau ir mūsų gyvenimo dalis, nes pati visuomenė ir yra mūsų gyvenimas.

Nuo manęs, Jūsų, mūsų draugų, artimųjų priklauso tai, ar kitas žmogus išdrįsta pripažinti, koks jis yra, baltaodis ar juodaodis, vyras jis ar moteris, vaikas ir suaugęs žmogus, ar sugeba pripažinti, kad vakarais mėgsta pažiūrėti televizijos laidą „24valandos“ ar ne...? Mūsų požiūris ir veiksmai dažnai verčia žmogų užsiverti, nebūti savimi, apsimetinėti, o tai lemia psichologinius sunkumus

Tai yra visuma, kurią mes turim, ir svarbu yra kokiais nors būdais mėginti priimti ją tokią, kokia ji yra, stengtis padėti žmonėms ieškoti ir atrasti save šiame sudėtingame ir chaotiškame pasaulyje.