Mieli vyrai, gali būti, kad kai kurie jų atsakymai jus nustebins ar netgi sugriaus nusistovėjusius mitus, kai kiti tik patvirtins tai, kuo jūs tikite nuo seno. Bet kuriuo atveju, tikimės, kad šios įžvalgos padės jums bent šiek tiek suprasti moteris bei pagerinti elgesį pasimatymų metu.

1. Rizikuosite viskuo, jeigu visą amžinybę nieko nesiimsite dėl jums patinkančios moters.

„Kartais atrodo, kad vyrai ir moterys gyvena skirtingose laiko juostose, ypač kai kalba pasisuka link ryšio užmezgimo, - teigia Milda, 38 m., - Vaikinai tikrai neskuba pakviesti mus į pasimatymą, o ir pakvietę, niekur neskuba toliau. Tačiau kuo vyresnėmis tampame, tuo mažiau tolerancijos turime šiam laukimo žaidimui. Vyrai, jei per daug atidėliosite susisiekimą arba nenuosekliai palaikysite kontaktą, greitai prarasime susidomėjimą. Kantrybė turi savo galiojimo laiką!“

2. Ne visos į pasimatymus einančios moterys ieško rimtų santykių.

„Vyrai galvoja, kad mes visos tik ir laukiame, kada juos supančiosime, tačiau kartais mes tiesiog norime kartais nueiti į pasimatymą, - sako Laura, 29 m. - Mums gera tai pripažinti, kai tuo tarpu vaikinams sunkiau sutikti, kad tai ir yra tai, ko jie nori tą minutę. Visa tai galiausiai perauga į svyruojantį elgesį, kurio moterys tiesiog negali pakęsti“.

Nenorite rimtų santykių? Parodykite tai nuo pirmosios minutės. Nepradėkite susitikinėti su moterimi, o kai viskas ims rimtėti, spausite atbulinį. Kur kas geriau rasti merginą, kuri nori tiesiog susitikinėti.

3. Liksite nustebę išgirdę, kas moterims yra seksualu. Vyrai, manote, kad moteris kerite savo puikavimusi, švarutėle išvaizda ar vyrišku užsispyrimu? Na, gali būti, tačiau moterys mano, kad vyras, užsivilkęs paprastus marškinėlius ir patrauklius džinsus yra labai seksualus, todėl venkite pernelyg madingo, laisvo ar netinkančio jums stiliaus. Klasikiniai džinsai ir marškinėliai puikiai tiks. Be to, moterims patinka, kai klausiate jų patarimo (na, gerai, tik ne tada, kai klausiate adreso.. tam juk turite GPS savo mašinoje. Juk bent vienas iš jūsų turi žinoti, kur vyks pasimatymas, taip?). Kaip teigia neseniai rengta apklausa „Daily Mail“, 93 procentai respondenčių atsakė, jog jeigu ką nors taisote, statote, kuriate ar gaminate būtent joms, moterims, tikimybė, kad jums pasiseks kas nors, netikėtai išaugs.

4. Šykštuoliai atbaido merginas. Klausimas, kas turėtų mokėti pasimatyme, yra dažnai diskutuojamas. Kai kurie mano, kad vyrai visuomet turėtų apmokėti sąskaitą, kitiems atrodo, kad kur kas priimtinau keistis – vieną kartą vyras, kitą kartą moteris. Tačiau nepaisant to, kas mokės, vyras, kuris pasirodys kaip šykštuolis, tampa persona non grata tos moters pasaulyje.

„Man šykštumas prilygsta mirties bučiniui“, - sako Saulė, 28 m.

Susikoncentravimas į tai, kiek kainuos pasimatymas, kuponų padavimas padavėjui ar atsisakymas palikti arbatpinigių bet kam paliks blogą įspūdį ir galiausiai numarins bet kokius šansus antram pasimatymui.

5. Moterys dažnai grumiasi su noru užmegzti ryšį, bet tuo pačiu metu išlikti nepriklausomomis. Pirmieji pasimatymai gali būti panašūs į apsilankymą pramogų parke – pirmiausia, jūs esate pakerėti spindinčių spalvotų lempučių ir laukimo jausmo. Kai viskas ima judėti į priekį, pradedate emocionaliai šokinėti nuo didžiulio jaudulio iki susitikinėjimų „perdegimo“ pradžios. Galite pajusti spaudimą tiesiog ilsėtis namuose ir pajusti normalumo jausmą tiesiog išgyvenant eilinę vienišiaus dienotvarkę.

Taigi, vyrai, atsipalaiduokite ir supraskite, kad nesate vieni – moterys pravažiuoja tuo pačiu emociniu atrakcionu tuomet, kai pradeda susitikinėti su kažkuo nauju. Jos, kaip ir jūs, svyruoja tarp santykių noro bei troškimo išlikti nepriklausoma, ypač jei yra vyresnio amžiaus. Svarbiausia rasti tinkamą balansą patenkinti šiuos poreikius, nesvarbu, kas jūs esate. Niekas sveikas ir sąmoningas nenori būti apibūdintas pagal jos ar jo santykius, ypač šiais laikais, kai moterys yra labiau nepriklausomos nei visada.

6. „Moteriška intuicija“ taip vadinama todėl, kad moterys yra nežodinių užuominų apie kažką ne taip pasimatyme perskaitymo ekspertės. Moterys turi puikius instinktus. Taip, tai yra stereotipas, bet visuose stereotipuose galima atrasti bent grūdą tiesos. Taigi, vyrai, geriau nemeluoti ar emociškai neatsiriboti tuomet, kai ji jūsų klausia apie tokius dalykus, kaip jūsų pasimatymai ar ką veikėte praėjusį savaitgalį. Yra daug šansų, kad ji supras, kad kažkas yra ne taip, netgi jei galvojate, jog pagailite jos jausmų meluodami. Jeigu jums ir pavyks ją apgauti vieną kartą, teks stengtis dėl tos istorijos įtikinamumo, kas, beje, ne visada lengva. Galiausiai, kai moteris galvos, kad ji negali jumis pasitikėti, galite atsisveikinti su tolimesnių pasimatymų galimybe.

7. Nei viena moteris nenori būti jūsų motina (ar kartoninė jos pačios mamos versija). Visos moterys ir visi vyrai užaugo girdėdami garsiosios Al Jonson dainos žodžius, kad kiekvienas vyrukas „nori tokios pat mergaitės kuri ištekėjo už mielojo tėvuko“. Tačiau protingos vienišos moterys, nesvarbu, kiek jos dievintų savo motinas (taip pat pamiltų ir jūsiškes!), pasimatymų metu nenori būti kieno nors mamytė.

Jos puikiai atskiria vyrus, kurie su meile gerbia savo motinas ir tuos, kurie reikalauja nuolatinės emocinės ar kitokios priežiūros. Suaugusiųjų auklėjimas lyg jie būtų vaikai sukelia daugybę kontrolės problemų, nesvarbu, kuris taip elgiasi. Be to, tai tiesiog šiurpu.

8. Kai norite padaryti įspūdį moteriai, labai svarbu atkreipti dėmesį į smulkmenas. Jei norite, kad moteris jaustųsi ypatingai, skirkite jai daug dėmesio – pastebėkite mažus dalykus, kad ir kokie paprasti jie atrodytų. Jūs moteris trauksite labiau, kai jos supras, kad jūs nuoširdžiai domitės kas jos, kaip individai, yra iš tikrųjų ir kas joms, nepaisant to kaip neišskirtina tai galėtų būti, yra svarbu. Jei prisiminsite kažką nežymaus apie jų išvaizdą, pomėgius, gyvenimo būdą ar elgesį – ar tai jos mėgstamiausią gėlė, mėgstamas gėrimas ar kokios spalvos suknelę ji vilkėjo pirmojo jūsų pasimatymo metu – viskas prideda daugybę taškų link pergalės šiame meilės žaidime.

9. Moterys kur kas lėčiau nutraukia santykius, netgi trumpalaikius.

„Jeigu nauji santykiai nesirutulioja, yra tikėtina, kad mes jūsų nemesime be perspėjimo, - sako 29-erių Toma. - Kai taip pasielgia ir tuomet pabėga vyrai, mes apie juos galvojam mažiau. Netgi po trumpų santykių mes lėtai save painiojame iš jų, įsitikindamos, kad elgiamės pagarbiai, esam tikrai pasiruošę ir nedarome klaidos. Tačiau ženklai, kad mes jus paliksime, dažniausiai visuomet yra, tereikia juos pastebėti.“

Taigi, vaikinai, jeigu jums balsas iš vidaus šnabžda, kad vis dėlto nieko nebus, tas balsas turbūt yra teisus. Jeigu nuspręsite pirmas viską užbaigti, pasistenkite, kad elgsitės taip, kaip ji su jumis elgtųsi – pasakykite jai asmeniškai, stenkitės išvengti dingimo manevro. Galbūt manysite, kad darote jai paslaugą išvengdami bjauraus išsiskyrimo pokalbio, tačiau patikėkite, jai bus kur kas geriau išgirsti tiesą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (525)