Siųsdamos žinutę susitaikykite su tuo, kad atsakymo galite ir nesulaukti - arba sulaukti ne tokio, kokio tikėjotės.

Dalykai, kurių niekada nereikėtų rašyti buvusiam partneriui

Žinutės, susidedančios iš vieno žodžio. Nerašykite tiesiog „labas“. Jei turite kažką pasakyti ar norite paklausti, taip ir padarykite.

Eikite prie esmės. Kitaip jūsų buvęs ar buvusioji atsidurs keblioje situacijoje mėgindami išsiaiškinti, kodėl su jais susisiekėte.

Maloniniai žodeliai, flirto užuominos. Jūs nebe pora. Nebevadinkite jo „mažuliu“ ar „zuikeliu“ - tai jau praeitis.

Nuoskaudos ir skundai. Jei esate nusiminę, pasipasakokite draugui. Nerašykite skausmingų dalykų buvusiajam tik dėl to, kad esate pavargę/vieniši/girti.

„Kodėl man neatrašei?“, „Ar gavai mano žinutę?“. Nusiųskite vieną žinutę. Jei atsakymo nesulaukėte, susitaikykite su mintimi, kad kontakto nebus, bent jau kol kas.

Kalbos apie santykius. Nepradėkite dalintis prisiminimais ar aiškintis santykių. Po išsiskyrimo turėjo būti gyvas pokalbis su partneriu. Visomis kitomis santykių pamokomis galite dalintis su draugais ar su dienoraščiu, tačiau ne su tuo, kuris sudaužė jūsų širdį.

Kvietimai seksui. Niekada nėra gera mintis.

„Galvoju apie tave“. Tai niekam nepadeda. Natūralu, kad po išsiskyrimo buvę partneriai dar galvoja vienas apie kitą. Tačiau jūs jau nebe pora. Išmeskite jį iš savo minčių.

Seksualios nuotraukos. Žr. kvietimai seksui. Judėkite į priekį.

Atsiprašymai ir maldavimai. Nemėginkite susigrąžinti partnerio desperatiškomis žinutėmis.

Antra, trečia žinutė. Kai gavote tai, ko norėjote - jis sutiko atiduoti katę ketvirtadienį - pasitraukite. Užbaikite susirašinėjimą.

Ir jei abejojate... Niekada nerašykite buvusiajam. Niekada.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (359)