Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt pateikia keletą didžiausių klaidų, kurias paprastai daro moterys, sužinojusios apie partnerio neištikimybę.

1. Ieško įkalčių. Viena iš pagrindinių klaidų, kurias moterys daro, kai sužino apie vyro neištikimybę ar galimą neištikimybę yra ta, kad jos įsijaučia į seklio vaidmenį ir ima atidžiai stebėti jo elgesį bei ieškoti neištikimybės įrodymų, pavyzdžiui, skaityti sms žinutes jo telefone. Jei jis pats pripažino, kad buvo jums neištikimas, nėra jokio reikalo tyrinėti jų santykių istorijos.

O gal manote, kad jums palengvės, jei sužinosite, kokiais meiliais žodžiais jis ją vadino? Ar tikrai jausitės ramiau, jei rasite jų meilės įrodymų? Jokio skirtumo, kaip klostėsi jų santykiais, dabar jūs turėtumėte rūpintis tik jūsų ir jūsų antrosios pusės santykiais.

2. Kaltina kitą moterį. Jei sužinojote apie vyro neištikimybę, natūralu, kad jaučiatės sugniuždyta ir nekenčiate moters, su kuria jūsų mylimasis jus apgavo. Tačiau prieš ją kaltindama atminkite, kad jūsų partneris šioje istorijoje atliko tikrai ne šalutinį vaidmenį ir kad niekas nevertė jo sukti į kairę. Net jei ji jį viliojo, jis turėjo teisę pasirinkti, kaip pasielgti, tačiau, priėmė tikrai ne geriausią sprendimą.

3. Bando saugoti santykius bet kokia kaina. Net jei manote, kad išdavystė įvyko dėl jūsų kaltės, atminkite, kad santykiams reikia dviejų žmonių ir santykiai vis tiek nesusiklostys, jei antroji pusė to nenorės. Nieko nėra blogo, jei norite pagerinti tarpusavio santykius, tačiau neturite to daryti savo interesų sąskaita. Jei jūsų antroji pusė nenori jums įsipareigoti ir būti ištikimas, jums nereikia su tuo taikstytis.

4. Tiki, kad tai nepasikartos. Dauguma išduotų moterų yra linkusios tikėti, kad jų partneris tiesiog padarė klaidą ir daugiau tai nepasikartos. Deja, dažnai tai būna tik iliuzija, nes pakeisti kito žmogaus jūs negalite. Jei neištikimybę atleidote vieną kartą, gali būti, kad jūsų partneris tikėsis, kad atleisite jam ir vėliau, todėl kitą kartą dvejos dar mažiau.

Jei visgi esate pasiryžusi atleisti neištikimybę, įsitikinkite, kad jūsų partneris tikrai gailisi dėl to, ką padarė, ir leskite jam įrodyti, kad jis jus myli. Tik tada galite nuspręsti, ar jūsų santykiai dar gali būti atkurti.

5. Bando pasinaudoti vaikais, kad išsaugotų santykius. Net jei kartu turite vaikų, jūsų vyras neprivalo su jumis būti, jei nemato bendros ateities ir jei jūsų niekas nebesieja. Galbūt neištikimybė jam buvo žingsnis nutraukti jūsų santykius. Dar blogiau, jei po neištikimybės atleidžiate vyrui ir planuojate vaiką tik todėl, kad taip jį išlaikytumėte.

Vaikus turėtumėte planuoti tik tada, kai abu esate tam pasirengę ir žinote, kad galėsite mažyliui suteikti viską, kas geriausia. Jūsų vyras tikrai nepradės labiau jūsų mylėti, jei kartu turėsite vaiką, ir bendras vaikas tikrai nėra garantas, kad jis daugiau nebenusuks į kairę.

6. Elgiasi taip, tarsi neištikimybės nė nebuvo. Kai kurios moterys taip bijo vienatvės, kad pro pirštus žiūri į savo antrosios pusės nuklydimus ir pamina savo interesus, kad tik partneris jų nepaliktų.

Patikėkite, jei jūsų vyras jūsų negerbia ir apgaudinėja su kitomis moterimis, tokie santykiai vis tiek neturi ateities, tad nesistenkite bet kokia kaina įtikti partneriui. Jei išgyvenote neištikimybę, turėtumėte apie tai pasikalbėti su antrąją puse ir aptarti tolimesnę jūsų santykių ateitį.