Ko reikia jai pakurstyti? Sekso. Akivaizdu, kad tai nėra paprasta, kai jūs gyvenate skirtinguose miestuose ar net skirtingose šalyse.

Tačiau seksas nėra viskas arba nieko. Kitaip tariant, vien dėl to, kad neturite galimybės reguliariai pasimylėti, nereikėtų apleisti šios srities, rašo womenshealthmag.com. Išbandykite šias sekso idėjas santykiams per atstumą – jos padės išsaugoti aistrą, kad ir kiek kilometrų jus skirtų.

Pokalbius telefonu pakeiskite vaizdo skambučiais

Malonu girdėti savo vaikino balsą, bet jį matyti yra dar maloniau. Nors skambučiai su vaizdu reikalauja daugiau planavimo, jie būna to verti.

„Daug porų nurodo, kad jos jaučia tvirtesnį ryšį, kai bendrauja vaizdo skambučiais, nes jie apima du dalykus – garsą ir vaizdą, o ne tik garsą, kaip paprasti skambučiai“, – teigė mokslų daktarė Jessica O’Reilly, sukūrusi „Sexual Pro Series Webinar Videos“.

Be to, bendraudami su vaizdu, dažniausiai būnate tik vieni, o tai reiškia, kad visą dėmesį galite skirti tik vienas kitam. Papildoma užuomina: jums nebūtina dėvėti drabužių. Nuogas pasimatymas per vakarienę? Nuogas desertas? Matote, kur tai gali nuvesti.

Rinkitės bendravimui per atstumą tinkančius sekso žaisliukus

Žaisliukai neturi būti skirti tik soliniams žaidimams vien dėl to, kad nesate kartu. Rinkitės tokius žaislus, kuriuos galima valdyti per specialias programėles, pavyzdžiui, „We-Vibe Jive“. Tai vibratorius, kurį jūsų partneris gali valdyti per programėlę „We-Connect“ iš bet kurios vietovės. Galite jį naudoti per vaizdo skambučius ar paversti jį spontanišku malonumu – tereikia jį nešioti po drabužiais ir leisti partneriui jus nustebinti (vibratorius veikia tyliai, todėl niekas nieko neišgirs).

„Daug porų, kurios būdamos atskirai praktikuoja seksą telefonu, žinutėmis ar programėlėmis, nurodo, kad pagaliau susitikus, jų lytiniai santykiai būna dar karštesni, nes jos nepraranda aistros, o per savaites ir mėnesius, laukiant tikrojo sekso, noras tampa dar didesnis“, – sakė J. O’Reilly.

Parašykite jam karštą žinutę

Žinutė su keliais strategiškai parinktais jaustukais gali būti ne ką mažiau aistringa už nešvankų pokalbį, nes taip jūs priversite savo vaikiną fantazuoti, ką jis norėtų su jumis nuveikti. Parašykite jam tekstą apie tai, ką slapčia mąstote, arba atskleiskite seksualų scenarijų, kurį nekantraujate išbandyti, kai kitą kartą su juo susitiksite.

J. O’Reilly tokioms žinutėms rekomenduoja naudoti programėlę „InTheMood“, kuri būna prijungta tik prie jūsų partnerio ir neleidžia netyčia išsiųsti žinutės kitiems kontaktams. Jei siunčiate seksualias nuotraukas, verčiau uždenkite savo veidą arba fotografuokite iš arti tik tam tikras kūno vietas, kad pašaliniai asmenys jūsų neatpažintų. Beje, jūsų mylimajam patiktų bet kokia galimybė žvilgterėti į jūsų kūną.

Nusiųskite jam seksualią dovaną

Gauti netikėtą siuntinį visada būna malonu. O jei jame guli išdykėliškos dovanėlės? Taip dar geriau! Pasitelkite vaizduotę ir prisiminkite, ką mėgsta jūsų mylimasis, bet J. O’Reilly taip pat turi keletą idėjų. „Galite nusiųsti savo partneriui ką nors seksualaus, ką jis galėtų apsivilkti (arba apsivilktumėte jūs pati per būsimą susitikimą), erotinę knygą ar žaislą“, – sako ji.

Į siuntinį taip pat galite įdėti ir su seksu nesusijusių lauktuvių, kurias jis mėgsta – taip parodysite, kad apie jį galvojate, pažymi ji. Gavęs tokį siuntinį, jis galės jums asmeniškai padėkoti, kai kitą kartą susitiksite.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (179)