26 proc. būsimų nuotakų svajojo, kad ši akimirka bus romantiškesnė, originalesnė ir asmeniškesnė. Kitos skundėsi, jog aplinka nebuvo pakankamai romantiška arba, atvirkščiai, buvo per daug įmantri. O trečdalis paklaustų dailiosios lyties atstovių mano, kad didžiausia klaida – piršlybos be žiedo.

Tokius rezultatus ekspertai gavo atlikę apklausas interneto svetainėse „The Knot“ ir „Men’s Health“. Iš viso apklausoje dalyvavo 3 tūkst. vyrų ir moterų. Beje, apklausos rezultatai atskleidė ir tai, kaip vyrai žiūri į šį reikalą.

Štai, pavyzdžiui, trys ketvirtadaliai respondentų tvirtina, kad visas piršlybas planavo patys iki pat svarbiosios akimirkos, o 50 proc. vyrų dar ir priduria niekam neprasitarę apie savo planus. Didelė dalis vyrų atsisakė bet kokios pagalbos renkant žiedą. Tačiau tik 18 proc. būsimų nuotakų tiki, kad jų antroji pusės žiedą rinko pats.

96 proc. moterų atsakė, jog joms patinka jų sužadėtuvių žiedas. Tiesa, net 40 proc. moterų tvirtino, kad žiedą rinkosi pati arba su būsimu vyru.