1. Pamaitinkite sočiai ir su meile

Apetitą keliantys patiekalai – tai tik dalis bendro plano, kaip galima suteikti malonumą savo rankomis. Ir reikia ne šiaip sau pagaminti patiekalą, bet įdėti į jį daug meilės. Daugelis moterų dėmesį sutelkia į recepto tikslumą, užmiršdamos patį svarbiausią ingredientą – meilę.

Tegul jūsų patiekalas nebus toks estetiškas, tačiau su meile pagamintas maistas visada nuramina vyrą ir leidžia jam jausti, kad jis yra mylimas. Tai jūs galite pademonstruoti štai šiais veiksmais:

visada padenkite stalą, o maistą patiekite su švelnia šypsena;
mokykitės naujų patiekalų;
romantiška vakarienė dviem niekada neišeis iš mados.

2. Išleiskite su draugais

Žinoma, kiekvienas vyras turi savo pomėgių, kurie ne visada patinka moterims – žvejyba, futbolas, medžioklė ir panašiai. Jeigu norite suteikti vyrui malonumą, padėkite jam susiruošti ir palinkėkite geros kloties. Taip jis nesijaus kaltas. Pamatysite, jis bus sužavėtas. Be to, jūs parodysite, kad esate nuostabi žmona, jam ims to pavydėti net draugai.

3. Leiskite pabūti vienumoje

Nepamirškite, kad kartais jis nuo jūsų pavargsta. Nereikia primygtinai reikalauti, kad jis kartu žiūrėtų filmą ar eitų pas draugus, tiesiog leiskite jam pabūti vienumoje ir peržiūrėti savo dokumentus. Arba paruoškite kažką skanaus ir palikite jį prie televizoriaus. Patikėkite, vyro nuostaba ir dėkingumas – garantuoti.

Artumas - būdas  suteikti malonumą

Pačioje santykių pradžioje jausmų ryškumas ir įsimylėjimas sustiprina emocinę būseną, todėl mylėjimasis kelia milžinišką malonumą. Tačiau bėgant metams įprastos pozos pradeda atsibosti, todėl moterims tenka kaip reikiant pasistengti, kad intymiame gyvenime atsirastų daugiau įvairovės. Taigi kokios paslaptys padės jums suteikti malonumą?

1. Nudžiuginkite jį lovoje:

pasidomėkite, ko nori jis;
šaukite, šnabždėkite, aimanuokite – jeigu už sienos nemiega pagyvenę tėvai, jūsų vyras bus sužavėtas;
nustebinkite jį – darykite tai, ko anksčiau nedarėte;
palikite įjungtą šviesą – vyrus jaudina vaizdas.

2. Kasdienybei suteikite nors lašą erotikos

Čia kalba eina ne apie kūniškus malonumus naktimis, o būtent apie erzinančią erotiką dienos metu. Nors kartą per savaitę pateikite pusryčius dėvėdama erotiškus apatinius arba jais vilkėdama tvarkykitės namus, tarsi kokia kambarinė.

Taip pat galite kartkartėmis po namus pavaikštinėti su prisegamomis kojinėmis ir aukštakulniais – nors tai ir nepatogu, tačiau vyro akį beprotiškai džiugina. Dar galima kartu pažiūrėti erotiškas nuotraukas, vaizdo medžiagą – visa tai jam taip pat suteiks malonumą.

3. Palikite mielus raštelius

Mieli ir švelnumo kupini mažmožiai – slapti rašteliai, palinkėjimai, maži pagyrimai – tai dalelė dėmesio ir širdies, kuri neabejotinai pradžiugins jūsų vyrą. Ir net jeigu jis ne toks sentimentalus, net jeigu neprisipažins, patikėkite, visada malonu suprasti savo reikšmingumą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (473)