Šių būdų pagrindas – trys nesudėtingos tiesos, kurias visuomet prisiminė tokios išradingos gundytojos, kaip Kleopatra ar Marilyn Monroe.

Pirmoji tiesa: vyrai yra paprasti, tačiau nekvaili, todėl moteriai pakanka tiesiog parodyti savo susidomėjimą ir leisti vyriškiui veikti toliau.

Antroji tiesa: vyrai myli ypatingas moteris - tiek dvasiškai, tiek fiziškai - todėl nėra geresnio būdo jiems sužavėti, nei mylėti save ir pabrėžti savo privalumus.

Trečioji tiesa: vyriškis atiduos visus pasaulio turtus, kad būtų su moterimi, kuri leis jam pasijusti Vyriškiu iš didžiosios raidės.

Kad šios tiesos taptų pasaulėžiūros dalimi, gali prireikti daugelio metų, o kai kurioms moterims ir visai nepavyksta jų pasiekti. Tačiau norint įsitikinti jų veiksmingumu, pakanka penkių minučių. Taigi kokiu būdu galima greitai atkreipti vyriškio dėmesį ir jį sudominti?

Išsiskirkite iš minios. Nieko nuostabaus, kad „lady in red“ įkvepia muzikantus, juk jie rašo dainas ne apie bespalves moterėles mažomis juodomis suknelėmis! Raudona spalva atkreipia dėmesį, nors ir sukuria ne patį geriausią flirtui pavojaus ir įtampos pojūtį. Tos, kurioms ši spalva nepatinka, turi kitų galimybių išsiskirti iš minios: plastiškai šokti diskotekoje, jausmingai dainuoti karaokė, prabangiai atrodyti bet kokioje aplinkoje arba tiesiog išsiskirti didelėje kompanijoje, tegu ir tik dešimčiai minučių. Bet kokie būdai savo unikalumui pabrėžti bus geri, nes visi trokšta turėti kokį nors retą dalyką - tas pats tinka ir kalbant apie santykius.

Kompanijoje neturėtų būti daugiau nei trys merginos. Mokslininkai išsiaiškino, kad būtent šis skaičius - optimalus grupei moterų, kurios kartu atėjo į klubą arba kitą susipažinimui tinkamą vietą. Didelės moterų kompanijos atbaido drovius vyrus, o ne tokie drovūs jausis užtikrinčiau žinodami, kad patikusi jiems mergina galės, esant reikalui, palikti drauges dviese.

Užmegzkite akių kontaktą šiek tiek nuleidusi smakrą. Toks žvilgsnis pažadina vyriškio norą dominuoti ir vizualiai padidina moters akis. Jei drovu žvelgti vyrui tiesiai į akis, galima susitelkti į tašką tarp akių, skirtumas bus nepastebimas. Arba žvelgti „prancūziškai“, tai yra, droviai nuleidžiant akis ir taip neva vengiant vyro dėmesio.

Trys sekundės žvilgsnio, palydėto paslaptinga šypsena, yra pats akivaizdžiausias moters susidomėjimo pademonstravimas.

Tiesa, akių kontaktas veikia tik šešiasdešimt procentų vyrų, o kai kuriems reikia žymiai daugiau žvilgsnių suprasti, kad moteris jais susidomėjusi; bent jau taip paskaičiavo mokslininkai. Jie taip pat išsiaiškino, kad jei moteris per valandą šį metodą pritaikys trisdešimt penkis kartus visiems patalpoje esantiems vyriškiams, bent keturi jų prieis su ja susipažinti.

Praeikite pro jį. Tiesiogine prasme. Taip nušausite kelis zuikius iš karto: pirma, vyriškis jus pastebės, kas patalpoje, kurioje daug žmonių, jau yra pasiekimas.

Antra, jis galės įvertinti jūsų eiseną, kvepalų aromatą (arba natūralius feromonus, kas dar geriau), plaukus ir laikyseną, taip pat kitus svarbius patrauklumo elementus.

Išbandykite pozą, kurioje daugelyje fotografijų įamžinta Marilyn Monroe: žaismingas žvilgsnis iš už peties, erotiškai pariesta nugara, kojos tiesis. Poza lyg sako vyriškiui: „pagauk, jei gali!“ ir leidžia jam įvertinti moters kūną, taip pat paskatina seksualinį susidomėjimą ja.

Akcentuokite kaklą: žvelgdama į vyriškį, praveskite pirštu, susimąsčiusi nuleiskite galvą, pataisykite garbanas. Šie judesiai demonstruoja jūsų bejėgiškumą. Tegu vyriškis ir ne vampyras, tačiau pasąmonėje jis priims tai kaip pasitikėjimo ženklą.

Rankoje laikykite gėrimą. Kai kuriems vyriškiams nepatinka jausti, kad moteris iš jų kažko nori, tegu tai viso labo yra tik kokteilis. Savas gėrimas nuramins tokius unikumus, o normalus vyriškis suras dingstį susipažinti, pavaišinęs merginą dar vienu.

Būkite dailios ir įsitikinusios savo patrauklumu. Vyrai visų pirma atkreipia dėmesį į plaukus, lūpas ir odą. Todėl visa tai turi būti idealu ir pageidautina - su minimaliu kosmetikos kiekiu. Toninio kremo sluoksniai ir kilometrinės blakstienos vyrus baido, nes jie nežino, kas gi iš tikro slepiasi po kauke.

Taip pat kai kurie jų sako, kad nėra nieko aseksualesnio, kaip kad nevalyvai apsirengusi moteris. Beformiai vyriški marškinėliai, kabantys ant užpakalio džinsai ir grubi avalynė pabrėžia moters nepriklausomybės siekį, tačiau kartu su tuo - jos pabrėžtiną nesidomėjimą vyrais.

Rodykite iniciatyvą bendravime. O pradžiai tiesiog atsakykite į vyro norą pabendrauti. Gražiosios nepažįstamosios gražios tik iki pažinties momento. Po to jos turi pereiti į dar gražesnių pažįstamų kategoriją. Bendraukite entuziastingai, parodykite susidomėjimą. Tiesa, ne tiek, kad išsyk nusimestumėte visą paslapties skraistę. Todėl frazė, kaip kad „žinai, visą vakarą laukiau, kad tu prieitum“ - ne pats geriausias variantas. Vyras turi galvoti, kad jis sugundo moterį, o ne atvirkščiai.

Sukurkite džiaugsmo ir laimės pojūtį. Leiskite vyriškiui jus linksminti, juokitės ar tiesiog šypsokitės, jei nežinote, ką pasakyti. Kalbėkite lengvomis temomis - apie keliones, muziką, filmus. Kai kurie vyrai (maždaug tie, kurie nėra linkę prieiti prie merginos, neturinčios gėrimo) pastebi, kad negali pakęsti pernelyg ankstyvų klausimų apie tai, ką jie veikia. Jiems nemalonu, kad taip moteris bando nustatyti jų perspektyvumą.

Padėkite vyriškiui patikėti, kad jis ypatingas. Nebūtina jį apipilti komplimentais (nors jei jie nepelnyti, vyriškis vis tiek nepajus), pakanka tiesiog dažniau naudoti tokias frazes, kaip kad „netgi šitaip?“ „matai, kaip puiku!“ arba „neįtikėtina, kaip tau pavyko?“ Daugeliui moterų ar išdidumas, ar tiesiog kvailumas trukdo pagirti vyriškį. O veltui, nes nėra geresnio būdo paskatinti jį veikti ir padėti jam būti išties vyriškam.

Leiskite vyrui galvoti, kad esate ypatinga. Visiems norisi turėti tik geriausia, ir vyrai patys pirmieji eilėje prie pasaulio turtų. Jiems patinka moterys, kurias jie nuo pat pradžių laiko ypatingomis, arba tos, kurių ypatingumu užsimanė patikėti.

Moters užduotis čia paprasta: viso labo tik įtikinti vyrą savo ypatingumu ir palaikyti šį įsitikinimą. Užtikrintai priimti komplimentus, nesigėdyti priminti savo talentų ir sugebėjimų, pabrėžti figūros privalumus. Ir pačiai mylėti save taip, kaip niekas kitas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (129)