Šalin skirtumus – konkrečiai apibrėžkite romantikos sąvoką. Kai tik aiškiai įvardysite, ko norėtumėte, kas jums teikia daugiausia džiaugsmo, galėsite pradėti tikėtis, jog jūsų mylimas vyras pasirinks reikiamą taktiką:

1. Savo mylimajam konkrečiai įvardykite, kokios romantikos norėtumėte. Pareikšti, jog jis tiesiog turi būti romantiškesnis, nepakanka. Paaiškinkite savo antrajai pusei, kas, jūsų nuomone, yra tikroji romantika, konkrečiai įvardykite, ko iš jo tikitės. Neleiskite jam pačiam suplanuoti idealaus vakaro pagal jo suvokimą, pati imkitės iniciatyvos ir pasiūlykite kelis jums priimtinus scenarijus. Nepagailėkite laiko ir pastangų šiai progai. Laikui bėgant jūsų antroji pusė tikrai supras, kas būtent jus žavi.

2. Romantiką, kokios tikitės iš savo antrosios pusės, dovanokite ir pati. Jeigu jums patinka gėlės, priskinkite puokštę nuostabiausių gėlių savo mylimajam. Nors vyrai praktiškai niekada sau neperka gėlių, tai visai nereiškia, jog jiems jos nepatinka. Pagaminkite mylimajam jo mėgstamiausią patiekalą, uždekite žvakių – parodykite, kas yra tikroji romantika. Būkite tikra, jūsų pastangos bus įvertintos.

3. Kiekvieną kartą, kai jūsų mylimas vyras jus nustebina romantiška staigmena, apipilkite jį komplimentais. Pasakykite jam, ką galvojate apie jo pastangas, ir pažymėkite, jog tokių potyrių norėtumėte dažniau. Jeigu jis jus vedėsi į kiną ar teatrą, leiskite suprasti, jog tokių romantiškų pramogų norėtumėte dažniau. Jeigu kartu lankėtės romantiškame restorane, aiškiai parodykite, kaip jums ten patiko ir kad tikitės, jog netrukus ten vėl apsilankysite.

4. Kalbėkitės, būkite atvira. Nebijokite atskleisti savo antrajai pusei, kas jus verčia jaustis gerai, kas labiausiai patinka judviejų santykiuose. Kartu prisiminkite smagiausias kartu praleistas minutes. Vyrams labai sunku patiems susiprotėti, ko tiksliai nori jų moterys, taigi jeigu romantikos troškimą laikysite paslaptyje, vargu, ar jūsų mylimas vyras tą paslaptį atskleis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (173)