1. Ėmė labiau rūpintis savo išvaizda

Jei pastebėjote, kad įprastai per daug dėmesio savo išvaizdai neskiriantis sutuoktinis ėmė puoštis, gali kilti įtarimų. Derina marškinius prie kelnių, gausiai kvėpinasi? Kieno garbei?

2. Patikrinkite jo mobilųjį ir elektroninį paštą

Jei radote kažką įtartino, yra pagrindo sunerimti ir toliau stebėti.

3. Praktiškai nebeliko sekso

Jūs beveik nebesimylite, o vyras praktiškai neberodo iniciatyvos. Pasiteisina nuovargiu po darbo.

4. Jei vyras ilgai užtrunka darbe, netikėtai jį aplankykite

Jei mylimas vyras iki vėlumo užtrunka darbe, galima jį aplankyti. Ketinimai geri – galima atnešti išalkusiam vyrui ką nors skanaus. Jei jūsų staigmena jį suerzins, didelė tikimybė, kad kažkuri iš jo kolegių irgi pasilieka darbe iki vėlumos.

5. Netikra paskyra socialiniame tinklalapyje

Šį būda patariama pasilikti kraštutiniam atvejui. Taigi susikurkite netikrą paskyrą socialiniame tinklalapyje, pageidautina – su gražuolės nuotrauka. Na ir pradėkite atakuoti vyrą žinutėmis. Taip tikrai įsitikinsite, kiek jis jus vertina ir ar pasakys gražuolei apie jūsų santykius.

6. Pasiklausymo aparatai

Jei norite įsitikinti, ar vyras ištikimas, galima pasinaudoti blake (pasiklausymo aparatas) ir įtaisyti ją, pavyzdžiui, jo automobilyje. Nemalonus reikalas. Užtai šimtaprocentinė garantija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2169)