1 pakopa – santykio į seksą pakeitimas

Visas negatyvias mintis, kurios trukdo užsiimti seksu išguiti pozityvių minčių pagalba.

2 pakopa – vaginos raumenų treniruotė

Kad vaginos raumenys sustiprėtų, reikia atlikti vadinamuosius Kėgelio pratimus, kurių esmė vaginos raumenų staigus sutraukimas ir atpalaidavimas. Pratimus reikia reguliariai atlikti ne mažiau kaip dvi savaites.

3 pakopa – masturbacija

Pasak seksologų, masturbacija moteriai padeda geriau pažinti savo kūną, jo erogenines zonas, glamones, kurios padeda greičiau pasiekti orgazmą. kai tik raumenys sustiprės, o kūnas taps geriau „pažįstamas“ galima lipti ant ketvirtojo laipteli.

4 pakopa – partnerio mokymas.

Šią stadiją sudaro 3 etapai:

Vyras glamonėja moters genitalijas, neliesdamas klitorio. Po to lėtais judesiais ima glamonėti ir jį. Moteris turėtų vyrui nurodyti glamonių intensyvumą.

Antrame etape vyras toliau glamonėja klitorį, o moteris sutraukinėja makšties raumenis. Artėjant orgazmui partneriui reikia sulaukti, kai sutraukinėjimai taps reguliarūs ir neviršys 2 sekundžių. Pradėjus nevalingiems makšties susitraukinėjimams partneris turėtų lėtais ritmiškai judesiais glamonėti makštį.

Rimstant orgazmui nesustokite. Partneris turi toliau glostyti makštį iš vidaus. Pasibaigus nevalingiems makšties raumenų susitraukimams vyras turėtų vėl pardėti glamonėti klitorį. Su laiku tokia stimuliacija leis patirti vis stipresnį orgazmą.