Būtent taip amerikietis Willas Heimas susipažino su savo dabartine mergina Bunny. Daili blondinė sutiko su juo susitikti, kai prie jos, gulinčios viename Kalifornijos paplūdimyje, privažiavo žaislinis džipas, kuriame sėdėjo gėlę laikanti plastmasinė vyro figūrėlė.

Willas manė, kad geriausias būdas sudominti merginą - tai įtaisyti mašinėlėje vaizdo kamerą ir užkalbinti gražuolę radijo bangomis. Jis baiminosi, kad Bunny būtų jį atstūmusi, jei jis būtų pats prie jos priėjęs.

Suokalbio bendrininkas - į vairuotojo kėdę įsodintas “mačo” simbolis G.I Joe figūrėlė - savo plastmasiniame kumštelyje laikė merginai skirtą gėlių puokštelę.

Ši idėja vaikinui kilo po to, kai vieną dieną paplūdimyje išvydo nuostabią nepažįstamą blondinę, bet neišdrįso jos užkalbinti.

Pakerėtas merginos grožio, Willas pasiryžo ją surasti. Laiminga istorijos pabaiga buvo užfiksuota vaizdo kamera.

Laimei, Bunny sutiko sekti paskui nuotoliniu būdu valdomą mašinėlę, kuri, kirtusi paplūdimį, sustojo prie Willo namų. Tokiu neįprastu būdu susipažinusi pora draugauja jau du mėnesius.

Willas, kuris gyvena netoli San Diego ir nori būti žinomas slapyvardžiu “951lrcguy”, išplatino ši filmuką virtualioje erdvėje ir per naktį tapo interneto sensacija.

Nuo pažinties praėjus dviem mėnesiams, Willas ir Bunny toliau vaikšto į pasimatymus ir kartu leidžia laiką.

“Pamaniau, kad toks susipažinimo būdas turėtų būti visai smagus. Pagalvojau, kad pabandęs nieko neprarasiu. Nesėkmės atveju man būtų likęs smagus filmukas”, - sakė jis.

Pasirodė, kad technologijomis besidominčio moksliuko fantazija tapo realybe. “Aš - moksliukas, kuris pakabino merginą”, - džiaugėsi Willas.

“Už 60 dolerių “e-Bay” nusipirkau 1978 m. “Tonka” žaislą, iš kurio sumontavau nuotoliniu būdu valdomą džipą. Įtaisiau HD kamerą ir portatyvią radijo stotelę, kad galėčiau matyti ir girdėti, kas vyksta”, - pasakojo vaikinas.

Į vairuotojo sėdynę jis įsodino mačo simbolį - G.I Joe figūrėlę, į kurios kumštį buvo galima nesunkiai įsprausti gėlių puokštelę.

Pamatęs Bunny paplūdimyje, Willas pasiuntė G.I Joe “vairuojamą” automobilį ir netrukus - nepaisant to, kad kelionė vos nesibaigė avarija, kai ant jos užvirto paplūdimyje žaidęs vaikas - privažiavo prie saulėje besikaitinančios blondinės. Kelionė truko kiek daugiau nei tris minutes.

Nesuvaldęs automobilio, Willas užvažiavo merginai ant kojos, bet ši vis tiek sutiko ateiti į pasimatymą.

Privažiavęs prie svajonių objekto, Willas paklausė: “Ei, gražuole, koks tavo vardas?”

“Labai nervinausi, bet viskas baigėsi gerai, nes Bunny sutiko sekti paskui automobilį iki pat mano namų”, - džiaugėsi jis.

“Prisėdome terasoje, pakalbėjome ir susitarėme susitikti vakare”, - prisimena Willas.

“Bunny - nuostabi mergina, o aš - laimingiausias vyrukas žemėje. Mes vis dar kartu”, - sakė jis.

Bunny sutiko, kad Willas yra tikras moksliukas, bet tvirtino, kad tai jai netrukdo.

“Willo idėja mane nustebino ir galbūt privertė pasijusti kiek nejaukiai, bet tai buvo smagus ir originalus būdas užmegzti pažintį”, - sakė ji.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)