Plaukuotumas

Dažniausiai seksualūs vyrai būna brunetai su tankia plaukuota juosta, besitęsiančia nuo papilvės iki kirkšnių, tankiai apžėlusia krūtine ir rankomis. Tokie vyrai kasdien skutasi, nes barzda auga labai greitai, o šeriai kieti ir tamsūs.

Nosis su kuprele

Tai irgi aistringo meilužio požymis. Visgi vertėtų pasisaugoti vyro su tokia nosimi – jis seksualiai nepasotinamas, todėl intymumo jam gali reikėti daugiau, negu jums. Įprastai jis mėgsta eksperimentuoti, yra kūrybingas, originalus, jį visada traukia ekstremalūs santykiai.

Plikumas

Didelis kiekis vyriško hormono testosterono gali sukelti ankstyvą nuplikimą. Gali paaiškėti, kad plikas jaunas vyriškis – seksualinis gigantas, jei iš prigimties jis brunetas arba šatenas. Plikumo ir seksualumo sąsaja atsispindi įvairiuose posakiuose, pavyzdžiui, plika kakta – protingas vyras; plikas pakaušis – nuklysta į kairę; visa plika galva – eina į kairę su protu.

Putlios lūpos

Nors vyrai su tokiomis lūpomis labai žavūs, iš tiesų jie būna infantilūs ir nepasirengę aktyviam, įvairiapusiam seksualiniam gyvenimui. Tokie vyrai dažniausiai pasyvūs tiek santykiuose, tiek lovoje, visada laukia partnerės iniciatyvos. Jie niekuo jūsų nenustebins.

Siauros akys

Tai apsigimę patinai, kurių įkarštis neatvėsta net po vestuvių. Būkite atsargios – didelė tikimybė, kad vyrai su mažomis, siauromis akimis bus neištikimi. Kita vertus, jie – puikūs seksualiniai partneriai. Jie visada vykdo bet kokius partnerės pageidavimus ir gali pasiūlyti įdomių sekso eksperimentų.

Platūs klubai

Vyrai su plačiais moteriškais klubais būna susikaustę, bijo atvirai kalbėti apie savo problemas. Tokiems vyrams lengviau atsisakyti sekso, jei jaučia, kad jų partnerė turi daug patirties ir yra aktyvi lovoje. Jie labai skausmingai išgyvena nesėkmes, turi daug kompleksų dėl išvaizdos, rašo DELFI.ua.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)