Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt pateikia keletą dalykų apie santykius, kuriuos anksčiau ar vėliau supranta kiekviena moteris.

1. Santykiams būtinas fizinis artumas.

Galbūt šią pamoką išmokote dar tada, kai išvažiavote studijuoti į kitą miestą ir savo gimtinėje palikote mylimą vaikiną. Galbūt ir žadėjote vienas kitam, kad atstumas jūsų neišskirs, tačiau anksčiau ar vėliau tikriausiai jūsų santykiai nutrūko. Nesvarbu, kiek jums metų ir ką veikiate, dėl didelio porą skiriančio atstumo kyla rizika, kad santykiai žlugs.

Įsivaizduokite, kad jūs susituokėte su mylimu žmogumi, turite gražų namą ir prabangų automobilį, jūsų vyras dirba užsienyje, o jūs kas vakarą bendraujate telefonu ar „spype‘u“. Net jei jūs palaikote dvasinį ryšį, kalbatės kasdien, vieną dieną pastebėsite, kad tolstate vienas nuo kito. Tai natūralu – juk per kompiuterį negalite apkabinti vienas kito arba, pavyzdžiui, negalite susiglaudę kartu pažiūrėti filmo. Išmintinga moteris niekada nenuvertina fizinio artumo ir supranta, kad tai labai svarbu darniems santykiams.

2. Nereikia puoselėti tuščių lūkesčių.

Jei nieko per daug nesitikėsite, juk neteks ir nusivilti. Dauguma jaunų merginų dar santykiams neprasidėjus daug tikisi iš potencialios antrosios pusės, tad kartais tenka skaudžiai nusivilti. Kam apkrauti save lūkesčiais, jei galima tiesiog smagiai leisti laiką. Jei kas nors pavyks – puiku, jei ne, nieko tokio.

Įsivaizduokite, kad jus pakvietė į aklą pasimatymą. Užuot svarsčiusi, koks galėtų būti pirmasis pasimatymas ir kaip atrodys jūsų pasimatymo draugas, verčiau eikite ir mėgaukitės nauja pažintimi. Jei, pavyzdžiui, tikėsitės, kad jis bus aukštas ir labai komunikabilus, o jis pasirodys esantis vidutinio ūgio ir šiek tiek nedrąsus, galite nusivilti ir prarasti galimybę puikiai praleisti laiką.

Einant į aklą pasimatymą geriausia visai neturėti lūkesčių. Pavyzdžiui, galite pasakysite sau, kad ieškote simpatiško, turinčio gerą humoro jausmą vaikino, o šias savybes juk galima priskirti praktiškai kiekvienam. Galiausiai imsite susitikinėti su vaikinu, nes jis lyg ir atitiko lūkesčius, nors gal jums ir nelabai patinka. Tad verčiau nieko nesitikėkite, paprasčiausiai priimkite naują draugą tokį, koks jis yra, o tada nuspręskite, ar jis jums pakankamai patinka, kad galėtumėte užmegzti rimtesnius santykius.

3. Netiesa, kad kvailoms merginoms labiau sekasi meilėje.

Pasižiūrėjus daugybę romantinių filmų galima prieiti prie išvados, kad meilėje sekasi tik toms merginoms, kurios daug negalvoja, kodėl vaikinas ją kviečia į pasimatymą, ir ar nieko baisaus, jei ji susitikinės su geriausios draugės buvusiuoju – jos tiesiog mėgaujasi gyvenimu ir į santykius neria stačia galva. Galima pamanyti, kad tokioms merginoms geriau sekasi meilės reikaluose. Tačiau neskubėkite daryti išvadų. Patikėkite, mėginimas suprasti, kodėl šeštadienio vakarą bendradarbis kviečia jus pažaisti kėgliais arba kodėl norėdama jį nustebinti jūs perkate jam jo mėgstamiausią šokoladą, taip pat yra santykių dalis.

4. Jei jis sako, kad nenori vaikų, greičiausiai taip ir yra.

Išmintinga moteris supranta, kad, deja, jei vyras, sako, kad nenori vaikų arba kad norėtų jų tada, kai pastatys namą ir padarys karjerą, greičiausiai bent jau šiuo metu jis jų tikrai nenori. Išmintinga moteris žino, kad vyrui nėra jokių priežasčių meluoti šiuo klausimu, tad tikėkite tuo, ką sako jūsų mylimasis.

5. Rūpestis yra meilės ženklas.

Jaunos merginos kartais gali sukelti didelį skandalą, pavyzdžiui, negavusios gėlių Moters dienos ar kita proga. Žinoma, tokie skandalai nieko gero santykiams neduoda. Svarbu suprasti, kad visi rodo meilę skirtingais būdais. Jei jūsų gyvenimo draugas beveik niekada neprisipažįsta mylįs ir nedovanoja gėlių, tačiau jums prieš išeinat visada primena, kad nepamirštumėte prisisegti saugos diržo automobilyje, būkite tikra, kad jis jus myli. Rūpestis yra meilės dalis, ir tai žino kiekviena išmintinga moteris.