Ji la­biau pa­ty­ru­si už jį

Jū­sų gy­ve­ni­mo ke­ly­je bu­vo jau ne vie­nas part­ne­ris, tad na­tū­ra­lu, kad apie sek­są ži­no­te ne tik iš kal­bų. O jū­sų nau­ja­sis drau­gas dėl įvai­rių prie­žas­čių (yra dar pa­ly­gin­ti jau­nas, ne itin ak­ty­vus sek­su­a­li­nis gy­ve­ni­mas prieš tai, kai su­si­pa­ži­no­te, ir t.t.) ne­ga­li pa­si­gir­ti ži­nių gau­sa.

Šią pro­ble­mą teks spręs­ti mo­te­riai, nes jos part­ne­rio si­tu­a­ci­ja ir taip ne­pa­vy­dė­ti­na. Vy­ras pui­kiai su­vo­kia, kad yra ma­žiau pa­ty­ręs ir kad jo part­ne­rė tu­ri jį su kuo pa­ly­gin­ti. Si­tu­a­ci­ja tik­rai ne­pa­vy­dė­ti­na, mat stip­rio­sios ly­ties at­sto­vai nuo se­nų lai­kų yra pra­tę bū­ti ly­de­riai, bū­ti at­sa­kin­gi už sa­vo mo­te­rį, tai­gi ir už jos pa­ti­ria­mą or­gaz­mą.

Ką da­ry­ti?

Su­da­ry­ki­te veiks­mų pla­ną. O dar ge­riau pa­ro­dy­ki­te, ko­kios gla­mo­nės jums tei­kia pa­si­ten­ki­ni­mą, o kas yra ne itin ma­lo­nu. Ži­no­da­mas jaut­riau­sias jū­sų vie­tas ne­pa­ty­ręs part­ne­ris leng­viau orien­tuo­sis si­tu­a­ci­jo­je.

Tar­ki­me, jūs jau­čia­te miš­rų or­gaz­mą ir kad jį pa­tir­tu­mė­te, rei­kia sti­mu­liuo­ti dvi ero­ge­ni­nes zo­nas. Ga­li bū­ti, kad jū­sų part­ne­ris, ne­ben­dra­vęs su pa­ty­ru­sia mo­te­ri­mi, tie­siog ne­la­bai ži­no, kaip elg­tis. Kai tik pa­pa­sa­ko­si­te jam apie sa­ve, vy­rui bus pa­pras­čiau jus pa­ten­kin­ti. Kar­tu gau­sės ir jo ži­nios.

Ne­si­dro­vė­ki­te sa­vo pa­tir­ties. Ji tik į nau­dą – jūs pui­kiai ži­no­te, kaip pa­sie­kia­te or­gaz­mą, tad vie­nin­te­lė už­duo­tis – su žai­di­mo tai­syk­lė­mis su­pa­žin­din­ti part­ne­rį.

Di­džiau­sia klai­da, ku­rią šio­je si­tu­a­ci­jo­je ga­li pa­da­ry­ti mo­te­ris, – ap­šauk­ti vy­rą, kad jis vis­ką da­ro ne taip. Kar­tais to­kios fra­zės gi­liai įstrin­ga vy­rų pa­są­mo­nė­je ir jis be spe­cia­lis­tų pa­gal­bos ne­be­su­ge­ba gy­ven­ti nor­ma­laus sek­su­a­li­nio gy­ve­ni­mo.

Pa­ty­ru­sioms sek­so vil­kėms de­rė­tų pri­si­min­ti po­sa­kį: „Prieš įvar­din­da­ma pa­val­di­nio trū­ku­mus, ne­pa­miršk pa­gir­ti jo pri­va­lu­mų“.

Jis la­biau pa­ty­ręs už ją

Jo gy­ve­ni­me bū­ta ir vie­nos nak­ties nuo­ty­kių, ir rim­tų ro­ma­nų, net­gi mei­lių. Jei­gu ne­sa­te auk­lė­ta pu­ri­to­niš­kai ir jū­sų ne­glu­mi­na bu­vu­sių­jų gau­sa, ga­li­ma sa­ky­ti, jums pa­si­se­kė: pa­ty­ręs vy­ras lo­vo­je – kas ga­li bū­ti ge­riau.

Ta­čiau yra vie­na bė­da. Su­ti­ku­si pa­ty­ru­sį vy­rą, mo­te­ris ir­gi ban­do at­ro­dy­ti kaip sek­so ži­no­vė. Ne­no­rė­da­ma nu­vil­ti part­ne­rio ji ban­do pa­kar­to­ti tai, ką ma­tė fil­muo­se, pa­žy­mė­tuo­se S rai­de: gar­sios de­jo­nės, įman­trios po­zos ir t.t. Ta­čiau pa­mirš­ta, kad jis – pa­ty­ręs lo­ve­la­sas, to­dėl pui­kiai ži­no, ka­da mo­te­ris ap­si­me­ta, o ka­da jai iš tie­sų ge­ra. Gal­būt part­ne­ris ir įver­tins jū­sų pa­stan­gas, bet bus daug lai­min­ges­nis, jei nu­sto­si­te vai­din­ti ko­me­di­ją ir at­vi­rai su juo pa­si­kal­bė­si­te.

Ką da­ry­ti?

Lai­kas pa­kal­bė­ti apie sa­vęs pa­ži­ni­mą – tiek sie­los, tiek ir kū­no. Kaip tei­gia kai ku­rie psi­cho­lo­gai, jei­gu mer­gi­na ar mo­te­ris gė­di­ja­si sa­vo kū­no, jai pro­ble­mų ga­li kil­ti ne tik in­ty­mia­ja­me gy­ve­ni­me. To­kios mo­te­rys ir kas­die­nia­me gy­ve­ni­me daž­nai yra per­ne­lyg kuk­lios, ne­mo­kan­čios ben­drau­ti, o kar­tais vos ne pa­niš­kai bi­jo prie­šin­gos ly­ties at­sto­vų.

Blo­giau­sia, ką su­ti­ku­si pa­ty­ru­sį vy­rą ga­li pa­da­ry­ti ne­pa­ty­ru­si mo­te­ris, veng­ti sek­so. Ne­dve­jo­ki­te, ša­lia jū­sų pa­ty­ręs mei­lu­žis, tad bū­tų kvai­la ne­iš­nau­do­ti jo ži­nių ir re­sur­sų. Ne­bi­jo­ki­te jam pri­si­pa­žin­ti, kad jū­sų sek­so part­ne­rių są­ra­šas, švel­niai ta­riant, la­bai trum­pas. Toks at­vi­ru­mas tu­rė­tų su­ža­vė­ti jū­sų part­ne­rį ir jis su ma­lo­nu­mu im­sis in­ty­maus gy­ve­ni­mo sub­ti­ly­bių mo­ky­to­jo vaid­mens. O jei­gu jūs, kaip pa­žan­gi mo­ki­nė, re­gu­lia­riai lan­ky­si­te pa­mo­kas ir kruopš­čiai at­lik­si­te na­mų dar­bus, tap­si­te tik­ra sek­so gu­ru ir jums teks skai­ty­ti pir­mą­ją šio straips­ne­lio da­lį.