Getfrank.co.nz išvardija penkias sritis, kurias dar galima bučiuoti.

Ausys

Nors ausys neatrodo kaip labai romantiška vieta, vis dėlto jos yra labai jautrios. Stimuliuojant moters ausis, ji gali pajusti didelį malonumą. Kai vyras švelniai bučiuoja, čiulpia ir kandžioja ausų spenelius, moters kūnu pereina šiurpulys. Jei švelniai kvėpuosite jai į ausį, braukdami per ją lūpomis, tai ją įaudrins ir ji norės vis daugiau ir daugiau.

Kaklas

Bučiuodamas moters kaklą vyras nesunkiai pažadins joje geismą. Iš pradžių aistringai bučiuokite partnerės lūpas, o tada pereikite prie kaklo, arba galite ją nustebinti: prieikite iš nugaros, nubraukite plaukus nuo kaklo ir švelniai, lėtai jį bučiuokite. Stebėkite, kaip nuo tokių jūsų glamonių jai pakerta kojas. Tačiau nepersistenkite – jei kaklo odą čiulpsite ar kandžiosite, gali likti neestetiškai atrodančių dėmių.

Veidas

Kai vyras liečia ar bučiuoja partnerės veidą – tai labai intymus ir jausmingas ženklas. Švelniai bučiuokite moters skruostus, kaktą, smakrą, nosį ir užmerktas akis. Savo švelniais, lėtais bučiniais lūpomis išreikškite visą meilę savo moteriai.

Krūtys

Daugumai vyrų patinka panirti į moters krūtis ir jas glamonėti, bet jei tai darysite netinkamai, partnerei gali praeiti noras mylėtis. Nepradėkite iškart nuo spenelių, ir jokiu būdu neįsikibkite į juos kaip į išsigelbėjimą. Glamonėkite švelniai ir atsargiai, ir tik kai partnerė gerokai įsiaudrins nuo jūsų glamonių, galite pereiti prie spenelių. Bučiuokite visą krūtų plotą, vedžiokite liežuviu aplink aureolę ir tik po to pradėkite švelniai laižyti jautrųjį centrą.

Klubai

Šią itin jautrią sritį stimuliuokite liežuviu ir lūpomis, švelniai vedžiodami linijas. Jūs neišvengiamai atsidursite intymiausioje jos vietoje – būtent čia ji labiausiai trokšta jūsų lūpų. Tačiau prieš pasiduodami šiam jos norui, paerzinkite ją ilgais, jausmingais bučiniais, ir tik tada pereikite prie oralinio sekso.

Moteris mėgsta, kai vyras bučiuoja įvairias jos kūno sritis. Stebėkite, kur ji mėgsta būti liečiama – greičiausiai, ten galima ją glamonėti ir drėgnomis, šiltomis lūpomis. Tad eksperimentuokite su jos kūnu: bučiuokite, laižykite, švelniai kandžiokite ir čiulpkite.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (765)