24 metų Conni Cotten savo sužadėtinį, 68 metų Herbą Dickersoną sutiko vienoje benamių prieglaudoje, kur jie abu dirbo savanoriais, rašo „The Sun“.

Pora iš JAV Virdžinijos valstijos Šarlotsvilio miesto po keturių mėnesių apsigyveno kartu ir praėjusiais metais susižadėjo. Jųdviejų sužadėtuvės įvyko tuo metu, kai Conni minėjo 18 mėnesių blaivybės.

Conni tvirtino, kad nepažįstami žmonės ją laiko H. Dickersono meiluže už pinigus, bet pora savo artimuosius sugebėjo įtikinti, kad jie yra nuoširdžiai įsimylėję.

„Žmonės buvo priblokšti, kai mes pradėjome susitikinėti. Iš žmonių dažniausiai girdžiu komentarus, jog esu su juo dėl pinigų. Jie mano, kad tai yra tėvelio ir išlaikomos meilužės santykiai, arba galvoja, kad jis yra su manimi tik dėl sekso, nes aš esu jauna, – sakė Conni.

– Mano šeima iš pradžių buvo šokiruota ir jie nesidžiaugė mūsų draugyste. Jie būgštavo dėl mano saugumo, bet su laiku jį priėmė. Dabar jie gali juo pasitikėti ir mato, kokia laiminga esu su juo. Dabar jie myli jį kaip šeimos narį.“

Ūkio darbininkė Conni sakė iš karto pajutusi simpatiją Herbui, ir jų trauka tik sustiprėjo, kai juos suartino bendra patirtis – bandymas išsivaduoti nuo priklausomybių.

„Mes abu bandėme gyventi blaiviai, ir mane tai labai patraukė, – pasakojo ji. – 2020 metais, kai minėjau 18 mėnesių blaivumo, jis man pasipiršo. Paprastai tokiomis progomis tau užkabinamas medalis, bet jis man vietoje jo užmovė sužadėtuvių žiedą.

Kai su juo susipažinau, iš karto pajutau, jog jis mane traukia. Pradėjau su juo flirtuoti, ir jis buvo tikrai nustebęs. Pradėjome leisti laiką kartu. Nuo šio taško reikalai pradėjo judėti gana sparčiai“, – atskleidė Conny.

Herbas pridūrė: „Iš pradžių nežinojau, ką galvoti. Buvo šiek tiek neįprasta, kad ji rodo man dėmesį. Be to, tuo metu dirbau. Nežinau, kodėl ją patraukiau. Tačiau ji elgėsi tikrai ryžtingai. Mano šeima sakė, kad ji man per jauna, o kiti tvirtino, kad ji nori tik pinigų, bet bėgant laikui, jie savo nuomonę pakeitė.

Per karantiną vienerius metus gyvenau su jos tėvais, taigi, jie turėjo progą gerai mane pažinti. Mes esame skirtingų rasių, taigi jiems dar buvo ir kultūrinis šokas. Jos energija yra visiškai kitokia, negu mano amžiaus moterų. Ji tikrai labai mėgsta bendrauti.“

Conni prisipažįsta, kad nerimauja dėl ateities ir kiek dar liko judviem laiko pagyventi kartu, todėl trokšta, kad šis laikas būtų išnaudotas kuo intensyviau.

„Galvojau apie tai, kad Herbas išeis anksčiau negu aš, bet geriau praleisiu su juo mums likusį laiką, negu šito atsisakysiu, – pareiškė ji. – Santykiai su vyresniu vyru turi daug privalumų. Noriu paprasto gyvenimo be jokių žaidimų ar komplikacijų. Tiesiog noriu mėgautis šeima ir laime.

O Herbas man sakė, kad vienas iš santykių su jaunesne moterimi pliusų yra tas, kad aš vis dar turiu siekių ir tikslų. Aš tikrai turiu tikslų, o daugybė jo amžiaus moterų jokių tikslų nebeturi.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)