1. „Delnai atviri. Abi rankos pradeda sinchroniškai judėti žemyn nuo kaklo iki pilvo, tada – iš abiejų varpos pusių, tarsi ją apglėbdamos, o tuomet nuslysta vidine šlaunų puse... Tada gali judėti atgal nuo apačios iki viršaus, neaplenkiant kapšelio. Ir būtinai nepamiršk švelnių glamonių prostatos srityje!“, – Mykolas, 34 metai.

2. „Pagauk ritmą ir pirmyn. Man patinka, kai esu liečiamas pačioje intymiausioje srityje, nes taip patiriu didžiulį malonumą. Taip pat galima švelniai paglamonėti liežuviu“, – Vilius, 30 metų.

3. „Man patinka taip: sukamieji judesiai ir lengvas spaudimas viena ranka, o kita ranka, užtepus lubrikanto, norimoje vietoje brėžiami apskritimai“, – Deividas, 28 metai.

4. „Galima gana tvirtai suspausti, bet tik ne per stipriai ir netrankant. Rizika ką nors sugadinti praktiškai neegzistuoja. O šiaip man patinka bet koks judesys – kad tik jis būtų apskritai“, – Jonas, 30 metų.

5. „Dievinu lėtą ir lengvą glostinėjimą, braukymą nagais ir pirštų galiukais. Patarčiau daugiau dėmesio skirti šlaunims ir kapšeliui, taip pat išmokti tinkamai liesti varpos pasaitėlį. Be to, man patinka lengvas tapšnojimas aplink išangę lyg drugelio sparnais, bet pirmiausia dėl to reiktų atsiklausti partnerio. Kartais gali įsijausti į valdovės vaidmenį, o kartais, priešingai, paklusti mano norams“, – Orestas, 34 metai.

6. „Man patinka įvairovė ir kapšelio glamonės. Orgazmą galiu patirti vien glamonėjamas rankomis!“, – Dominykas, 35 metai.

7. „Aš tokias glamones vadinu erotiniu masažu. Labai patinka, kai viskas atliekama tuo pačiu ritmu“, – Norbertas, 31 metai.

8. „Svarbiausi yra du dalykai: entuziazmas ir lubrikantas! Būtinai paklausk savo partnerio, ko jam norisi. Man patinka lengvi judesiai ties penio pagrindu, taip pat greiti judesiai pirštais per visą varpos ilgį. Įjunk vaizduotę ir venk mechaninio judėjimo“, – Valentinas, 29 metai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją