Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt pataria, ko nedaryti, jei pajutote šiltus jausmus vedusiam vyrui.

1. Neskambinkite jo žmonai. Turbūt blogiausia, ką galėtumėte padaryti, tai mėginti aiškintis santykius su jo sutuoktine. Pabandykite įsivaizduoti save jos vietoje, juk žlunga ne vienerius metus puoselėta santuoka. Tad ji tikriausiai jaučiasi labai blogai ir neturi jokio noro aiškintis su vyro naujomis draugėmis.

Atminkite, kad jų santuoka yra jų reikalas ir jums nevalia į tai kištis. Kai jūsų mylimasis išspręs savo problemas ir vėl taps laisvas, galėsite kurti judviejų ateities planus. O kol kas viskas, ką galite padaryti, tai laukti.

2. Aklai netikėkite jo pasakojimu apie jo blogą žmoną. Santykius kuria du žmonės ir jie abu yra atsakingi už tai, kaip jie klostosi. Todėl jei jūsų mylimasis nuolat pasakoja apie tai, kokia bloga buvo jo žmona, ir kad ji viena kalta dėl iširusios santuokos, sukluskite. Atminkite, kad jūs girdite tik vieną pusę, o tiesa gali būti kiek kitokia. Be to, bet kada ir jūs galite tapti jo „bloga žmona“.

Žinoma, gyvenime pasitaiko visko, tačiau padorus vyras niekada blogai nekalbės apie savo buvusią žmoną, net jei nebėra vilties išsaugoti santuokos.

3. Nemeluokite sau. Kad ir koks jis būtų nuostabus vyras, turite pripažinti, kad tai, kad jis vedęs, švelniai tariant, yra rimta kliūtis jūsų santykiams. Prieš kurdama bet kokius santykius atvirai atsakykite sau į kelis klausimus. Ar jūs tikrai įsimylėjote? O gal jūs visada įsimylite vedusius, nes jums paprasčiausiai patinka uždrausti vaisia?

Ar gali būti taip, kad jūs ieškote nerimtų santykių ir vedęs vyras tokiems yra idealus partneris? Pirmiausia turite pati sau atsakyti į klausimą, ko ieškote ir kodėl jūsų širdį pavergė būtent šis vyras.

4. Nesistenkite daugiau sužinoti apie jo žmoną. Jei įsimylėjote vedusį vyrą, gali būti, kad imsite smalsauti apie jo antrąją pusę. Jei nesate jos mačiusi ir jos nepažįstate, jums gali būti įdomu, kaip ji atrodo, kokia ji, ką ji veikia – visa tai tam, kad suprastumėte, kodėl jis ją įsimylėjo. Jei jau užmezgėte santykius, tikriausiai jausitės nesaugi, nes jausite konkurenciją.

Tačiau tokia konkurencija tikrai niekam nėra naudinga. Noras nukonkuruoti kitą moterį gali skatinti jus toleruoti santykius, kurie neturi ateities. Todėl pasistenkite likti nuošalyje, kol jis tvirtai apsispręs, su kuria moterimi norėtų likti.

5. Nelaukite per ilgai jo apsisprendimo. Jei jūsų mylimasis niekaip negali apsispręsti, su kuria moterimi likti, tikriausiai jis niekada ir negalės to padaryti. Ką daryti tokiu atveju? Tiesiog pamirškite jį. Kad būtų lengviau išgyventi išsiskyrimą, susiraskite naujos veiklos, draugų. Kas žino, gal jau netrukus sutiksite patrauklų vienišą vyrą, kuris pakerės jūsų širdį.

6. Neatskleiskite savo jausmų pirma. Jei įsimylėjote vedusį vyrą, tačiau jis nieko apie tai nenutuokia, verčiau tegul ir toliau taip lieka. Juk galbūt jūsų jausmai tėra akimirkos susižavėjimas, kuris praeis taip pat greitai, kaip ir atsirado. Prisiminkite seną tiesą, kad kur du, ten trečias nereikalingas.

Jei jo santuoka iš tiesų yra ties iširimo riba ir jos išsaugoti nebeįmanoma, jis pats žengs pirmą žingsnį. Kitu atveju verčiau likti nuošalyje, net jei šiuo metu esate įsitikinusi savo jausmų tikrumu. Patikėkite, po kurio laiko viskas gali atrodyti kitaip...